Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(126)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(126)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/09/2021

    Grafika na breloczkach jest naprawdę klarowna i ładna. Tekstura jest dość gładka. Jedną rzeczą, która może być trochę denerwująca jest to, że klawisz jest mocno dopasowany do przełączników.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    the quality is much better than i expected a definite cop

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Bardzo dobrze wyglądający i działający breloczek! Są silnie zbudowane i wyglądają niesamowicie! Jeśli ktoś chce je kupić, niech to zrobi. Oni są tego warci. I tak, są gotowe i brzmią niesamowicie!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Wysyła schludne szybko Mam 10 dni do przodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Kimochi!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    To naprawdę zadziwia jakość za niskie koszty tych ładnych klawiszy, polecam również, że przybywam 3 tygodnie wcześniej tutaj w Meksyku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Wygląd Keycaps jest taki piękny. Ale niestety prowadzenie klawiatury świeci przez zakrętki. To sprawia, że wygląd z rgB jest bardzo brzydki :(

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Dobrej jakości, również dotarł 2 tygodnie wcześniej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Sprawiał, że moja klawiatura brzmiała płynniej, jakość klawiszy jest bardzo dobra. Kocham je, cieszę się, że tu jestem. (pod klawiszami znajduje się ściągacz do klawiszy, gdy paczka wchodzi)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Produkt przybył na czas i wygląda tak jak na zdjęciach jest miły

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$10.99
    • US$89.99
    • US$24.99
    • US$63.99
    • US$43.99
    • US$42.99
    • US$37.99
    • US$27.99
    • US$58.99
    • US$19.99
    • US$46.99
    • US$29.99
    • US$28.99
    • US$29.99
    • US$30.09
    • US$59.99
    • US$27.59