Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1413)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1413)
    • 5 Star(1366)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/08/2020

    Ta mała pompka elektryczna działa z gniazdem zapalniczki i nie ma baterii. Tylko mniejszy model jest zasilany baterią. Ten jest silniejszy i jest w stanie szybko pompować oponę samochodową. Jego użycie jest bardzo proste i nie potrzebujesz instrukcji użytkownika, nawet jeśli jest w pudełku. Wybierasz pomiędzy barem lub psi, następnie ustawiasz żądaną temperaturę i naciskasz przycisk startu. Zatrzyma się automatycznie, gdy osiągnie punkt setny. Posiada również adaptery do pompowania różnych innych nadmuchiwanych elementów, takich jak rowery, piłki itp. Dostawa do Grecji trwała około dwóch tygodni i została dostarczona z DHL. Wszystko było w porządku jak zawsze z Banggoodem.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Mocny motor, solidny, lekki i szybki. Próbowałem go za wzdęcia w gumowym cieście. W pięć minut pompował go w barach, które chciałem. Jego ciało wcale się nie rozgrzało. Jeśli spróbujesz nadmuchać czworokąt, może tak. Trochę hałasuje, ale to normalne. Jeden z podstawowych elementów w samochodzie. Zaleca się to z zamkniętymi oczami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Sprężarka okazała się być bardzo wysokiej jakości zarówno zewnętrznie, jak i wewnętrznie. Wygląda na bardzo drogie i dobrze pompuje. Dla wygody użytkowania, kupiłbym napiwek za szybkie naprawienie sutka i jakąś torbę, bo szkoda wrzucać takiego przystojniaka do bagażnika. // Sprężarka okazała się być bardzo wysokiej jakości zarówno zewnętrznie, jak i wewnętrznie. Wygląda na bardzo drogie i dobrze pompuje. Dla ułatwienia kupiłabym napiwek za szybką fiksację na sutku i jakąś torbę, bo szkoda wrzucać takiego przystojniaka do bagażnika.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Dostarczone za trzy tygodnie. Jakość materiałów i produkcji jest wysoka. W małych wymiarach pompuje pewnie. Dość hałaśliwy, jak wszystkie takie pompy. Wąż został uzupełniony o końcówkę szybkiego uwalniania z zaworu. Wady obejmują brak jakiejkolwiek walizki lub torby, jak w młodszym modelu Xiaomi na baterii.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΩΡΑ,Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ BANGGOOT !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    The product is well designed, nice looking, compact and with high quality materials. It easy to use it. You just program the desired pressure and it stops when reach that pressure. It shows you real-time the actual pressure. It also allows you to switch btw bar-psi. It's fast as air power output is strong. It comes with adaptors for balls and bikes. - Due to its small size it’s a bit difficult to put the wire back into the storage compartment.- the air hose screws to the tire valve not flap. Overall it does its job very well. I recommend it to everyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Jakość produktu. Bardzo dobrze wyprodukowany. Wszystkie części są przymocowane do głównego pola. Łatwy do przechowywania lub curry. Działa z mocą samochodu. Brak baterii w urządzeniu. Oznacza to, że pompowanie opon jest szybsze i bardziej efektywne. Zdecydowanie musi mieć coś w samochodzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Zamówiony 20 czerwca, a otrzymany 12 lipca, zajęło 22 dni, aby dotrzeć do Piury Peru, dość szybko, bez dodatkowej ochrony. Pudełko przyszło trochę poobijane, nieważne. Produkt jest regularnej jakości tworzywa sztucznego, niskiej wagi i wydaje się, że działa dobrze w przypadku braku dowodów. Kupiłem go na wyprzedaży za 35 dolarów, łącznie z wysyłką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Plusy: dobry produkt, dobry wygląd, stan techniczny, łatwy w użyciu bez czytania instrukcji użytkownika, wartość do ceny. Przyjechał w niecały miesiąc z Niemiec z ACS Courrier. Drobne minusy: robi trochę hałasu i łatwo się brudzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    W zasadzie wygląda świetnie i był doskonałym zakupem, przynosi wszystkie jego kompletne dodatki i najlepiej pouczające w kilku językach, w tym hiszpański. Super - szybka dostawa. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.54
    • US$46.19
    • US$38.99
    • US$35.68
    • US$39.99
    • US$90.84
    • US$64.99
    • US$169.99
    • US$309.99
    • US$164.99
    • US$125.99
    • US$119.99
    • US$269.99
    • US$84.99
    • US$124.99
    • US$139.99
    • US$339.99
    • US$50.08