Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1210)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1210)
    • 5 Star(1174)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/12/2020

    Dostarczone za trzy tygodnie. Jakość materiałów i produkcji jest wysoka. W małych wymiarach pompuje pewnie. Dość hałaśliwy, jak wszystkie takie pompy. Wąż został uzupełniony o końcówkę szybkiego uwalniania z zaworu. Wady obejmują brak jakiejkolwiek walizki lub torby, jak w młodszym modelu Xiaomi na baterii.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Mocny motor, solidny, lekki i szybki. Próbowałem go za wzdęcia w gumowym cieście. W pięć minut pompował go w barach, które chciałem. Jego ciało wcale się nie rozgrzało. Jeśli spróbujesz nadmuchać czworokąt, może tak. Trochę hałasuje, ale to normalne. Jeden z podstawowych elementów w samochodzie. Zaleca się to z zamkniętymi oczami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    The product is well designed, nice looking, compact and with high quality materials. It easy to use it. You just program the desired pressure and it stops when reach that pressure. It shows you real-time the actual pressure. It also allows you to switch btw bar-psi. It's fast as air power output is strong. It comes with adaptors for balls and bikes. - Due to its small size it’s a bit difficult to put the wire back into the storage compartment.- the air hose screws to the tire valve not flap. Overall it does its job very well. I recommend it to everyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Sprężarka okazała się być bardzo wysokiej jakości zarówno zewnętrznie, jak i wewnętrznie. Wygląda na bardzo drogie i dobrze pompuje. Dla wygody użytkowania, kupiłbym napiwek za szybkie naprawienie sutka i jakąś torbę, bo szkoda wrzucać takiego przystojniaka do bagażnika. // Sprężarka okazała się być bardzo wysokiej jakości zarówno zewnętrznie, jak i wewnętrznie. Wygląda na bardzo drogie i dobrze pompuje. Dla ułatwienia kupiłabym napiwek za szybką fiksację na sutku i jakąś torbę, bo szkoda wrzucać takiego przystojniaka do bagażnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Zamówiony 20 czerwca, a otrzymany 12 lipca, zajęło 22 dni, aby dotrzeć do Piury Peru, dość szybko, bez dodatkowej ochrony. Pudełko przyszło trochę poobijane, nieważne. Produkt jest regularnej jakości tworzywa sztucznego, niskiej wagi i wydaje się, że działa dobrze w przypadku braku dowodów. Kupiłem go na wyprzedaży za 35 dolarów, łącznie z wysyłką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Bardzo, bardzo dobrze i szybko dmuchać w pięć minut bluźnierstwa od 0 do 35 Jest schludny i kompaktowy w kształcie i można dmuchać piłkę, balon na basen i balony dla dzieci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Did not expect that it can fully inflate a 3tonner Forklift! Amazing little machine! Im recommending now to all my friends here in Bahrain and Philippines. 👌😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΩΡΑ,Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ BANGGOOT !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Jakość produktu. Bardzo dobrze wyprodukowany. Wszystkie części są przymocowane do głównego pola. Łatwy do przechowywania lub curry. Działa z mocą samochodu. Brak baterii w urządzeniu. Oznacza to, że pompowanie opon jest szybsze i bardziej efektywne. Zdecydowanie musi mieć coś w samochodzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    I received it today, (Greece), 14 days after my order. The product came in its box and is exactly as in its description. Comes with instructions in Chinese, English, Russian and Spanish. It's a quality product that worth the money. I recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 463
    • Ft10 181
    • Ft12 501
    • Ft16 181
    • Ft12 211
    • Ft6 409
    • Ft11 295
    • Ft9 359
    • Ft13 399
    • Ft4 773