Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(148)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(148)
    • 5 Star(142)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Świetna cena, dobrze zbudowany, super szybka dostawa. Bardzo zadowolony z ogólnego doświadczenia. Jedyny minus to, że kamera rozdzielcza obsługuje tylko proporcje 4:3, co jest do bani, ponieważ większość wyświetlaczy obsługuje tylko 16:9 rati

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Oryginalny Xiaomi 70mai Pro Plus znany również jako model A500. Naprawdę dobry DVR ze zintegrowanym GPS dla samochodów. Mały rozmiar, ale dobrej jakości wideo przez 24 godziny. Dobrze spakowane, szybka wysyłka. Naprawdę dobra cena. Zalecam kupowanie od Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dobry produkt, powolna wysyłka, ale ze względu na usługi pocztowe w moim kraju (byli strajk)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Dobry aparat, ma bardzo dobrą jakość i nagranie jest bardzo dobre, integruje GPS i obraz zapisuje współrzędne lokalizacji, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Co za wspaniala kamera! Działa idealnie zgodnie z opisem, łatwa instalacja i użytkowanie, dobra wydajność i jakość obrazu, śledzenie GPS... Mam nawet tylną kamerę i filtr CPL. Jest trochę gruby, aby być zamontowany dyskretnie tuż za lusterkiem wstecznym, a także, aby ekran był widoczny, musi być niższy, nie ma problemu. Teraz mam dobre jednoczesne wideo z przodu i z tyłu (zapisuje oddzielne pliki, qps / szybkie dane na obrazie), a filtr (polaryzer) naprawdę pomaga w odbiciach z przedniej szyby. Po synchronizacji z aplikacją telefoniczną, możesz przeglądać trasy na mapie, transfery plików, aktualizacje... W Internecie jest mnóstwo informacji, recenzji, itp.... Z pewnością polecam ten aparat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Doskonały model, jakość na 70mai jest bardzo dobra. Najlepsze rejestry na rynku. Sklep daje dobrą cenę. Polecam kupno na BG. Wysyłają, zazwyczaj, wystarczająco szybko. Pomoc szybko odpowiada i rozwiązuje pytania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    A célnak tökéletesen megfelel. Kiváló termék, ajánlom másoknak is megvételre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bardzo ładna kamera rozdzielcza...miła jakość wideo i czyste!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Pod każdym względem zasługuje na 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Doskonałe, bardzo dobre jakościowo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 219
    • Ft9 987
    • Ft15 382
    • Ft36 326
    • Ft52 447
    • Ft12 585
    • Ft26 920
    • Ft10 136
    • Ft9 788
    • Ft5 240