Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(435)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(435)
    • 5 Star(417)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    Oryginalna kamera Xiaomi 70mai 1S. Najlepszy aparat w tej cenie. Dobrze spakowane i szybkie dostawy. Dobra cena. Polecam kupić ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Otrzymany produkt, dostawa była szybka i przez partnera dostawy, a nie pocztą. Wszystko wydaje się być w porządku. Przetestuje to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Produkt dotarł na czas, dobre opakowanie, zamontowałem go bardzo łatwo na mojej Toyoty Corolla Verso i działa bardzo dobrze, w tej chwili jestem bardzo zadowolony, obrazy są bardzo ostre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Mimo, że dostawa była trochę spóźniona, była dobrze zapakowana i działała dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Kamery przyjęte. Doskonała jakość, było warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Testuję go od dwóch tygodni i mogę powiedzieć, że jest dokładnie, dobra jakość obrazu, działa doskonale i za cenę jest to najlepsza opcja kosztowo-korzystna. Polecam w 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    The realy good DVR for auto. Small size but good quality video all 24 hours. Good packed. Fast shiping. Realy good price. Recomend to buy from Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Szybka dostawa. Bardzo dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dobry produkt wykonany z dbałością doskonałą jakość obrazu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Bardzo dobra jakość produktu, ale bardzo zły pakiet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 494
    • Ft43 592
    • Ft3 630
    • Ft7 868
    • Ft8 743
    • Ft18 800
    • Ft4 541
    • Ft19 978
    • Ft7 868
    • Ft5 144
    • Ft23 611
    • Ft9 987
    • Ft5 219
    • Ft36 326
    • Ft15 382
    • Ft12 585
    • Ft10 136
    • Ft5 991