Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/09/2021

    Opakowanie można wykorzystać jako smarownicę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Świetne przełączniki liniowe. Powiedziałbym, że to więcej oleju niż smaru, ale ogólnie przełączniki były użyteczne. Kilka tu i tam miało trochę śrub, ale da się to naprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Te są naprawdę gładkie. One czują się i brzmią lepiej niż the Gateron Reds Miałem one w naprawdę dobrym opakowaniu, więc nie pękają, należy je kupić, jeśli nowe na klawiaturze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Wow, po prostu wow są niesamowite, że jest prelubowane I są maślane gładkie Nie mogę uwierzyć jak dobrze się czują/dźwięki, niektóre przełączniki miały wygięte długopisy co nie było nic wielkiego bo możesz pociągnąć za długopisy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Naprawdę miłe uczucie do przełączników. Przybył do Australii nieco po dwóch tygodniach i prawie nie ma hałasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Przyszli ładnie do siebie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    To nie było 70, tylko 35

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Gładkie jak masło są bardzo dobre prelubing jest zaskakująco dobry i nie ma pogiętych przełączników, więc wiesz, że jestem prawdziwą osobą tutaj są słowa masła przez bts Gładkie jak masło, jak przestępca, który się tak poci, jak ten, który wkradł się do twojego serca, tak, zawdzięczam to mojej matce, tak, tak, Kiedy spojrzę w lustro, stopię twoje serce na pół

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Bardzo dobrze zapakowane. Doskonałe uczucie i dźwięk, a są one na tyle przygotowane, że mogę zauważyć różnicę w porównaniu z innymi klawiaturami liniowymi. Polecam je na wszystkie inne przełączniki wiśni dostępne w głównych klawiaturach, ponieważ sprawia to, że pisanie jest o wiele bardziej wygodne i przyjemne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Niewielkie niespójności w lubrykerze, których nie zauważysz, chyba że szukasz (jednak kilka było zauważalne niedokładnie, przełączniki działają i brzmią zgodnie z przeznaczeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$65.99
    • US$73.99
    • US$63.99
    • US$12.99
    • US$21.99
    • US$19.99
    • US$23.99
    • US$62.99
    • US$36.99
    • US$12.99
    • US$7.99
    • US$57.99
    • US$37.99
    • US$33.99
    • US$49.99
    • US$61.99
    • US$29.99