Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2021

    Moje zamówienie przybyło za 11 dni. Minusem jest to, że 2 przyciski były wadliwe (dołączone zdjęcia), 1 miał + krzyż/plus cięty wędzid, a inny miał jakąś rdzę wewnątrz, co utrudnia wciśnięcie. Reszta przycisków (68) jest ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Bardzo dobre przełączniki. Dość miękkie i rozsądne na presję! Tylko polecam to do gry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Dość szybka dostawa, dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Lepsze niż żółty Gateron.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Odczucie tych przełączników jest świetne. Bardzo gładka, ale nadal ma dobre wyczucie dotykowe. Jedyną niedogodnością jest to, że mają one dość zauważalne sprężystość. Pierwsze naciśnięcie klawisza brzmi dobrze, ale kiedy przełączniki się z powrotem włączą, dźwięk „ping" metalowego dźwięku jest zdecydowanie słyszalny. Jestem pewien, że trochę oleju Krytoxa mogłoby to naprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Ogólna jakość tych przełączników jest dobra. Żadnych zagiętych szpilek ani wad produkcyjnych. Niebieskie optyczne przełączniki nie były takie, jak się spodziewałem. Ogólnie nie przepadam za przełącznikami optycznymi Gateron, są one przyzwoite, ale dotyk i dźwięk przełączników nie porównują się do ich nie optycznych odpowiedników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Dość szybka dostawa, około 2 tygodni. Przełącznik jest w porządku, chciałbym tylko, żeby taktowanie było trochę silniejsze, bo będzie mniej, gdy je nawilżysz i musisz je nasmarować, żeby pozbyć się zadrapań. Wybicie punktu dotykowego jest okrągłe i bardzo lekkie, więc jest daleko od przełącznika pandy lub podobnych przełączników. Ale tutaj nie ma wiele rozmaitych przełączników optycznych, więc musisz je wziąć. Wyłączniki optyczne są szybkie i są niesamowite do gier.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Białe Gateron są jednymi z najlepszych w grupie moim zdaniem, ponieważ są bardzo lekkie, wziąć do lube bardzo dobrze i brzmią całkiem ładnie z pudełka, jeśli można obejść ping, który jest dość minimalny, Więc jeśli chcesz modyfikować je poprzez dodanie lubczyku, to są one bardzo dobre przełączniki. Te też są niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Niestety tylko 68 sztuk zostało dostarczonych, ale mam szczęście, że klawiatura, której użyję, jest 68 klawiszy. Trzymamy kciuki, żeby żaden z przełączników nie był wadliwy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft17 294
    • Ft18 867
    • Ft16 665
    • Ft15 407
    • Ft20 125
    • Ft18 238
    • Ft24 528
    • Ft22 012
    • Ft27 673
    • Ft28 302