Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/03/2021

    Najlepszy przełącznik jaki kiedykolwiek miałem, obsługuje rgb i jest bardzo cichy, jeśli jest dobrze lubiana, ale jest również dużo tlock, który brzmi niesamowicie! Zalecane!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Przełączniki były bardzo ciche i gładkie, bardziej ciche i gładkie niż Cherry Pink. Światło nadal przechodzi przez smd prowadzone z pcb, ale bardziej rozproszone, ponieważ był mleczne obudowa i były 4 małe otwory, które pozwalają światło przejść. Na innej klawiaturze, którą użyłem połyskujących klawiszy, używam tylko lutera, aby dziura powiększyła/łączy te 4 dziurki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Zdecydowanie skorzystaj z lubrykantu, aby usunąć pewne początkowe zarysowania, które przewiduje, że będzie tam nawet po włamaniu bez lubryka. Niektóre szpilki były wygięte, ale nic, czego nie można było wyprostować pęsetą, tylko dwa przełączniki, które wygięły się dość mocno, gdy umieszczano je w tandecie. Przybył 2 tygodnie wcześniej, bardzo cicho, nie mogę się doczekać smarowania tych w przyszłości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Zdobyć to, co zapłaciłem za solidny wygląd plus szybka dostawa jest duży plus!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Są to bardzo ciche przełączniki, nie są najlepsze na rynku, ale jest to dobra alternatywa, poza tym, że proces płatności i dostawy był szybki (1 miesiąc, na żywo w Meksyku) i bezpieczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Doskonała robota w zmniejszaniu hałasu z klawiatury mechanicznej. Używany codziennie przez ponad 3 miesiące. Działa świetnie. bardzo zadowolony z tego produktu i polecam go, aby zmniejszyć hałas podczas korzystania z klawiatury mechanicznej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Świetne przełączniki, ale wiele szpilek na każdym z przełączników było wygiętych. Niektóre można było wygiąć do tyłu, inne nie nadają się do użycia. Więc upewnij się, aby kupić dodatkowe przełączniki, aby mieć wystarczająco.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Dobry produkt bardzo, ale bardzo cichy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Świetny produkt, przyszedł przed szacowaną datą przyjazdu i w doskonałym stanie. Z całą pewnością polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 867
    • Ft17 294
    • Ft16 665
    • Ft15 407
    • Ft20 125
    • Ft24 528
    • Ft18 238
    • Ft22 012
    • Ft27 673
    • Ft3 771