Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(100)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(100)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    Przyszedł bardzo szybko, miał ładny dźwięk kliknięcia, dokładnie to, czego chciałem. Niektóre szpilki są wygięte, ale to się musi stać przy tanich kosztach wysyłki. Nie zalecałbym zakupu, jeśli mieszkasz poza UE. Czas wysyłki może być bardzo długi. Ogólnie świetny produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Jak na razie całkiem dobrze, dźwięk i kliknięcie pomiędzy przełącznikami jest całkiem dobre, wewnątrz są lekko nasmarowane, również pamiętaj, że są one tylko dla smd rgb led! Nie spojrzałem na opis i dowiedziałem się, że w trudny sposób...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Dokładnie to, co zamówiłem, ale niestety jeden z przełączników przyszedł z wygiętym zawleczką. Prawdopodobnie stało się to podczas wysyłki, ale można było bardziej uważać, aby zapakować przełączniki w coś bardziej ochronnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Nie budowałem klawiatury wcześniej, więc wybrałem to i to więcej, niż się spodziewałem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    The product came sooner than I expected. First look they sound and feel really good I like ot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo ładne przełączniki, działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Dostarczone bardzo szybko, świetne przełączniki pasują do moich Gk64xs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Otrzymany w idealnym czasie, jeszcze nie przetestowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2020

    Te przełączniki wydają się i brzmią niesamowicie. Moja szybkość pisania znacznie wzrosła, bo po prostu odbijają się. Zdecydowanie lepiej niż zaopatrzone przełączniki Kailh blue

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2020

    Kupiłem je, żeby zastąpić moje przełączniki Outemu Blue. Jeśli lubisz ładne światło i kliknięte przełączniki, są one przejść do. Czuję się jak czerwone, liniowe przełączniki, ale kliknięciem. Był w dobrym stanie, żadnych zagiętych szpilek na trzech paczkach, które kupiłem. Należy zauważyć, że te przełączniki NIE obsługują diodami otworowymi, tylko diodami SMD na PCB. Wyraźny kawałek widać na zdjęciu jest w rzeczywistości czysty plastik górnej obudowy, a nie dziura. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 884
    • Ft2 827
    • Ft8 488
    • Ft11 067
    • Ft15 722
    • Ft10 061
    • Ft3 456
    • Ft38 680
    • Ft11 759
    • Ft4 148
    • Ft11 948
    • Ft12 577
    • Ft13 143
    • Ft3 771
    • Ft5 343
    • Ft8 488
    • Ft18 867
    • Ft12 577