Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/02/2021

    Uwielbiam te przełączniki i jak wypadły jest super dobre w moim GMMK, ale RGB nie może świecić nawet z klawiszami mu aura, ponieważ przełączniki blokują RGB (jak widać na zdjęciach)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    very nice switches, came quickly. pretty smooth and extremely light, satisfying to type on. had to modify them to fit on a motospeed CK103 with PCB mounted RGB LEDs

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Nie mam swojego przypadku, więc nie byłem w stanie przetestować ich dokładnie, ale ciśnienie sprężyn wynosi 40-50 g do aktywacji i jest bardzo wysokie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    I like these. I am starting a switch collection and these were my first ones. Not too linear nor tactile. These are a great switch to get to start with, but TCC Watermelon Milkshakes and Kahli Box Reds are other better ones out there.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    To ładny, liniowy przełącznik, ale jest trochę porysowany i 1 lub 2 szpilek, po zgiętym, ale łatwym doprawieniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Świetne przełączniki, trochę wrażliwe jak na mój gust, ale przyzwyczaję się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Z jakiegoś powodu, przybył w 4 dni, i zawleczka była dość złamana, ale mogę to naprawić, więc jest numer 4. Jakość sama w sobie była całkiem dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    Potrzebuję czasu, by przyzwyczaić się do tego, jak to jest pisać. Łatwo jest zrobić literówki z małą siłą, by włączyć przełącznik. Przybyła miesiąc wcześniej, niż przewidywano. Miło jest grać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Te przełączniki są bardzo lekkie i dobre do gier Jedyna rzecz w tych przełącznikach jest to, że są one bardzo głośne w czasie, ale jeśli nie zależy ci na tym, możesz śmiało kupić je do gier. Dobre Przełączniki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Sensacyjny włącznik, miękki dla dotyku, nie polecam dla tych, którzy będą używać do gry, lub innych rzeczy, które muszą być precyzyjne, ponieważ jest to miękki przełącznik, zakończyć w toczenie misklików i tak dalej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$17.99
    • US$54.99
    • US$62.99
    • US$9.99
    • US$57.99
    • US$37.99
    • US$31.99
    • US$67.99
    • US$50.99
    • US$51.99
    • US$9.99
    • US$33.99
    • US$29.99
    • US$7.99
    • US$32.99
    • US$61.99
    • US$12.39