Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(171)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(171)
    • 5 Star(144)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/05/2021

    Paczka dotarła w przyzwoitym czasie, około 25 dni do Serbii. Wyłączniki nie mają ochrony, więc nie dziwi, że 24 na 70 przełączników miały zagięte szpilki w różnym stopniu. Większość z nich była tylko lekko wygięta, a ja nie miałem problemu z powrotem na swoje miejsce. Jak na razie, nikt nie został uszkodzony poza sprawną pracą.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Przełączniki były czyste i zapakowane. Niektóre z przełączników muszą być naprawione, ale to było proste rozwiązanie na wszystko ładnie wykonane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Bardzo dobre przełączniki działają dobrze, ale opakowanie było bardzo złe i wiele szpilek zostało całkowicie wygiętych, jest to łatwe do naprawy, ale nie było około 4, które nie mogą być bezpośrednio poprawiane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Był w ładnym plecaku. Zewnętrzne opakowanie było trochę wycięte, ale przełączniki i tak nie zostały uszkodzone. Jest dużo łodygi i obudowa chwiejna, ale i tak brzmi całkiem nieźle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Tyle nóg było zgiętych. Łatwo było to naprawić. Ogólne uczucie jest bardzo dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Zajęło mi to miesiąc, ale nadszedł kilka szpilek jest wygiętych, ale łatwo je naprawić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Świetna jakość. Wcale nie tanie rzeczy, w porównaniu z Cherry MX.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Świetne przełączniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Kupiłem te przełączniki Gateron Brown, mając nadzieję, że pozwolą na prześwietlenie większej ilości RGB. Używałem wiśniowego MX Greena, ale prawie nie wpuścili światła. Są one bardzo cenne w tej cenie! RGB z mojej klawiatury naprawdę świeci. Niektóre szpilki były wygięte po przybyciu, ale to było łatwe do naprawienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    They came in faster than i thought. Some of the pins from the switches were little bent but its easy to bent them to the right position. They seem ok i need to test them but quality is good. Only bad thing is that these switches don't support SMD leds, but its probably fixable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 687
    • Ft5 412
    • Ft4 775
    • Ft8 916
    • Ft6 049
    • Ft8 279
    • Ft2 545
    • Ft16 243
    • Ft12 421
    • Ft2 195
    • Ft17 518
    • Ft17 518
    • Ft15 606
    • Ft24 844
    • Ft21 022
    • Ft22 296
    • Ft26 119
    • Ft2 545