Opinie klientów

4.8 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(317)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(317)
    • 5 Star(257)
    • 4 Star(56)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/09/2020

    Niesamowite, jeśli szukasz budżetu liniowego przełącznika kup te nie będziesz żałować. Jedynym minusem jest to, że jeśli masz ledy na klawiaturze, światło nie będzie świeciło tak jasno przez te przełączniki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Przybył bardzo szybko. Zajęło 10 dni, by tu dotrzeć. Większość szpilek była wygięta, jak widać na zdjęciu nr 1. Nie liczyłam, bo było dużo zagiętych szpilek. Szpilki są miedziane, więc łatwo mogą się zginać do pierwotnego kształtu, ale to była niewygoda. Nie tego się spodziewałem. Myślę, że to z powodu opakowania. Bez folii bąbelkowej bez dodatku ochrony. Ale przełączniki są ładne i gładkie. To będzie moja pierwsza klawiatura na zamówienie i nigdy wcześniej nie używałem żółtych, więc nie wiem, czy są genialne, czy nie, ale uczucie tego jest czerwone z większym oporem. To było szybkie i wiarygodne. Jeśli mieszkasz w Turcji, jak ja, ten sklep dostarczy twoje towary szybko, tak jak mnie. Nie zapłaciłem żadnych dodatkowych opłat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    the only complain about these switches is that they don't allow much light to pass through and the keys are barely visible. otherwise they are great value I recommend lubing them first for a smoother action

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    To przyszło około 2 tygodni dla mnie przełączniki są gładkie zwłaszcza gdy je smarujesz nie są połysk lub pod warunkiem bardzo mało jeśli masz już rgb dom użyj tych do mod

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Nic nie zostało uszkodzone, a przełączniki działają dobrze. Opakowania są tylko workiem, więc twoje doświadczenie może być inne. Zajęło mi to jakieś 2 tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Te przełączniki są naprawdę dobre jak na swoją cenę. Chociaż, smar fabryczny na części nie jest aż tak dobry. To nie brzmi dobrze nielubiano. Ale to brzmi i brzmi 10x lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Jest w porządku za cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Niesamowite przełączniki! To były takie szalone uaktualnienia od Browns. Niesamowicie gładkie uczucie, ale przyzwoicie drapiące. Zdecydowanie zalecam smarowanie tych przełączników, różnica jest noc i dzień (:

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Bardzo dobra jakość, dotarł na czas, ale niektóre przełączniki były krzywe, ale łatwo udało się umieścić je na miejscu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Dokładnie to, co zamówiłem i są świetne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 023
    • Ft6 029
    • Ft4 871
    • Ft16 447
    • Ft14 741
    • Ft11 390
    • Ft9 136
    • Ft10 050
    • Ft9 136
    • Ft12 182
    • Ft11 573
    • Ft11 390
    • Ft11 390
    • Ft10 050
    • Ft7 308
    • Ft18 762
    • Ft24 672
    • Ft23 758