Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(162)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(162)
    • 5 Star(126)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Paczka była w torbie, więc to zrozumiałe, że niektóre szpilki w końcu się zginają, ale to jest coś, co można łatwo naprawić, więc tylko drobny problem. Przełączniki działają dobrze i mają taką jakość, którą kocham. Zaskakująco, że czas wysyłki był tak szybki, nawet w miejscu, w którym jestem. Szczerze polecam ten produkt i Banggood ogólnie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Otrzymany dość szybko, niektóre pad jego skręcone z powodu braku ochrony do dostawy. Ale za tą cenę, to nie jest żenujące. Delikatnie obracając je, Przełączniki działają dobrze. Zainstalowane na moim GK64 kujonie i na domowej roboty talii strumieniowej, te przełączniki robią taf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Jeśli pochodzisz z Yeyian Outemu, z pewnością poczujesz różnicę. Być może jedyną skargą jest opakowanie, ponieważ zostały wysłane do mnie w worku, przez punkt pochodzenia i stan opakowania może się zdarzyć, że niektóre urlopy, takie same i w sprawach celnych wysyłają je w ten sposób, ale na chwilę obecną wszystko przybyło w porządku

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Zajęło 9 dni, aby dotrzeć, niektóre z wygiętych szpilek można poprawić, łatwe do otwarcia i mod, brzmi bardzo dobrze i gładko po nasmarowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Dobre przełączniki, nawet lepsze przy nawilżaniu. 8 z nich przyszło z zagiętymi szpilkami, a 2 w ogóle nie działało. Meh, nic wielkiego, cieszę się, że dali mi więcej niż wystarczająco przełączników.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Bardzo dobrze. Niespotykane przełączniki. Istnieją bardzo niewielkie różnice w dźwięku pomiędzy kilkoma przełącznikami, ale to jest naturalne. Brzmi świetnie z pudełka, ale po nawilżeniu brzmi jeszcze lepiej. 100% polecam. Przyjechaliśmy szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    They arrived today, exactly 1 week from when I purchased them! Very fast and reliable service. Thank you for the goodies :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Góra!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Nie są dobre mam szczęście, ponieważ nie ma żadnych zgiętych przełączników tam stabilny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Wygląda na dobrą jakość. Nie tak szybka dostawa, jak 14 dni na dostarczenie z CZ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 023
    • Ft2 106
    • Ft1 986
    • Ft7 288
    • Ft4 516
    • Ft9 036
    • Ft4 968
    • Ft7 228
    • Ft9 940
    • Ft10 241
    • Ft16 869
    • Ft13 555
    • Ft11 265
    • Ft9 036
    • Ft6 625
    • Ft18 074
    • Ft12 260
    • Ft2 648