Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2021

    llego 24 días después de que las pedi desde el otro continente a México xd, aún que llegaron doblados 15 de los 70 todo fine

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Super szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Dobra robota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Dobro zajęło 2 miesiące, by przyjechać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2020

    Dotarli przed czasem, chociaż niektóre szpilki były wygięte podczas otwierania pakietu (które można rozwiązać po prostu złośliwe prostowanie) i dźwięk tego niebieskiego przełącznika nie jest tak podkreślony jak te z wiśni (jeszcze jeden „miękki" dźwięk).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Ładne przełączniki bardzo kliknięte

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Są całkiem dobre, zamontowałem je na PCB bez płyty podkładowej i trzymają się dobrze. Powinienem był kupić pięć szpilek, ale zdecydowałem się nie używać backplate w ostatniej chwili. Nadal działali dobrze.... 1. Jeśli używasz backplate, weź te 3 pinowe przyciski 2. Jeśli nie używasz backplate, uzyskaj te same przyciski, ale jako 5 pin Mam nadzieję, że to pomoże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Przybył zgodnie z oczekiwaniami, choć liczne piny były Zgięte, bo przyjechały w plastikowym worku. To nie było nic wielkiego, ale wymagał opieki przy odginaniu szpilek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    the switch works grate. Made their job. If you are gonna use it in a keyboard with leds maibe you need to cut it a little bit. This switchs do not have enought space for it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Używam ich teraz do napisania tego, są bardzo dobrze kupiłbym je ponownie, ale trwało to zbyt długo i niektóre szpilki zostały złożone, ale można je łatwo naprawić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 692
    • Ft9 605
    • Ft6 619
    • Ft18 473
    • Ft11 834
    • Ft62 708
    • Ft11 099
    • Ft2 684
    • Ft14 039
    • Ft6 076
    • Ft17 593
    • Ft17 593
    • Ft15 674
    • Ft21 113
    • Ft24 952
    • Ft22 392
    • Ft26 232
    • Ft1 475