Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Produkt dotarł dość szybko 👍 Dostarczono mi ją z pęsetą 👍 Ale nie była dobrze zapakowana i zabezpieczona przed wstrząsami i dlatego jest nieco uszkodzona: 👎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    I wouldn't know yet.... but here's a couple pictures, just arrived today, I'm sure it's good..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Narzędzie grzewcze do usuwania światła led, działa dobrze, temperatura jest równomiernie gorąca, co ułatwia nam pracę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Dzięki sprzedawcy. Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Przybyło, ale jeszcze nie przetestowano. Pakiet nie zawiera instrukcji z napięciem zasilania. Można to zobaczyć tylko w informacji o produkcie Banggood. ( Napięcie: 220V/50Hz) Mam dodatkowe kleszcze, które można zobaczyć na zdjęciach w informacji o produkcie Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Niesamowita płyta grzewcza - w 2 minuty dochodzi do 210°C. IR działa tak, jak powinno. Ja i moi technicy jesteśmy z tego zadowoleni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • orestes
    MX
    29/07/2021

    Działa dobrze, tylko magnesy, z którymi to przychodzi spadają z pierwszym ciepłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Proste, ale dobre gorące talerze. Pamiętaj, że to coś jest blisko ziemi, więc załóż to na coś, co poradzi sobie z ciepłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Tylko że magnes niepotrzebnie w dół, bo od razu puścił ciepło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 367
    • Ft2 545
    • Ft2 910
    • Ft5 988
    • Ft1 927
    • Ft3 273
    • Ft20 753
    • Ft2 551
    • Ft3 062
    • Ft2 545
    • Ft6 552
    • Ft3 781
    • Ft2 336
    • Ft2 103
    • Ft2 721
    • Ft4 424
    • Ft1 870
    • Ft3 639