Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good quality(8)
  • Wszystkie recenzje(200)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(8)
    • 5 Star(6)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-09 15:50:37

    Быстрая доставка во Владимир, качество отличное, честные 5 звёзд

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-18 13:57:23

    it came less than a month to Portugal. the product seems good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-29 06:08:02

    Hola buenos días, ayer lo recibí día 28/01/2020, muy bien todo gracias.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Teste de QI

    2017-10-11 11:07:42

    Já conhecia um quebra cabeça agora esse kit é muito legal. Amei. Testando o QI meu e de meus amigos diversão e passa tempo sem necessidade de wifi. kkkk. Não vem com explicações.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Como na imagem

    2017-03-26 19:45:16

    Chegaram rápido, estão em ótima qualidade, mas como na imagem alguns vem soltos. Então o primeiro que tem contato perde a graça de resolver o enigma. Não tem um manual explicativo como último recurso ou até mesmo pra prender já que alguns vem soltos.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-13 15:56:18

    Hice mi pedido el 17 de abril, llegó el 13 de mayo con el envío gratis. Llega en su paquete, eso me pareció bien, para proteger los acertijos. Son siete tal y como se muestran en la imagen. Si se ensucian puedes lavarlos con agua o alcohol. Quedé satisfecho con el producto.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Excelente compra! Excelente produto!!.....

    2017-10-22 09:18:22

    Excelente compra! Excelente produto!! Excelente Loja e entrega!!....

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good game!

    2016-07-20 12:46:42

    I bought earlier two brain teaser, but I have to order more games! I would like bestow for my relatives with these! It is very good pastime! Good price! Thanks for Banggood!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Great gift.

    2016-02-02 11:39:45

    Super gift. Simple puzzles. All I had deciphered a few minutes :-)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Fast delivery good material

    2016-02-23 11:37:21

    I received it after only 23 days of shipping. It's made of good metal. I recommend for this seller and Banggood.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>