Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/07/2021

    Produkty dotarły w doskonałym stanie, dobre opakowanie z dużą ochroną zauważa się, że proovedor Bangood dba bardzo dobrze o klienta,,, Lo Malo, Było wiele niedogodności ze strony Przewoźnika przez 45 dni na dotarcie do mnie produktu przez długi czas, w systemie namierzania zawsze wymienianym lub nieudane dostawy, i czasami zupełnie zły adres był przeczący, ponieważ do dzisiaj przybył listonosz 24 lipca, 2021 do wykonania tej dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Good product, look nice, and quality is good, a little damaged on one corner, but cant help myself, think its from delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Skończyły mi się oszuści, ale cale mają rację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Bądź bardzo zadowolony. Ładny produkt. Może być używany do wszelkiego rodzaju pracy, zawsze przydatne do posiadania w domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Idealna, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Towary są w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Kupiłem to z dwóch powodów: był to stop aluminium i miał szczeliny do oznaczania długiego ciągłego pomiaru. Pomyślałem, że to będzie przydatne do zapisywania długiej linii w dół krawędzi, ściany lub płyty o 90 stopni. Podoba mi się to, ponieważ ma wagę do tego (stopu) i pomiary są prawdziwe. Próbowałem 90 stopni testu na dokładność i było to prawdą w obu stronach, dopóki nie przekroczysz znaku 3.5". Potem było nie więcej niż 1/32, ale to mi wystarczy. Jeśli chodzi o napis (prawdopodobnie niewłaściwy termin, patrz zdjęcie), były dokładne w stosunku do mojej taśmy miarowej. Jeśli wygląda to na zdjęciu (może 1/32), to dlatego, że użyłem nieoostrzonego ołówka. Gdybym miał skargę, to byłoby to, że znaki skrybowe nie przekraczają 2.5".

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Ottimo prodotto in alluminio colorato di blu non ho avuto modo di provarlo ancora ma a primo impatto mi sembra decisamente ottimo. Ho acquistato il modello più grande. Lo consiglio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Podoba mi się produkt bardzo dobry do zamawiania z Turcji przyjaciele twoje zamówienie przyjeżdża do kraju, ale Aras nie dociera do ciebie dzięki ładunekowi nie wykonuje pracy dobrze Jestem bardzo zły, że zajęło to więcej niż miesiąc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Ładnie wykonane i dobrej jakości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 003
    • Ft6 242
    • Ft4 688
    • Ft4 688
    • Ft3 957
    • Ft3 043
    • Ft2 008
    • Ft5 023
    • Ft5 023
    • Ft3 683