Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    Przybył na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Łatwy w użyciu, dokładny. Lekka i z doskonałego materiału. =SYM=------------------------- Łatwy w użyciu, dokładny. Lekki i doskonały materiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Bardzo szybko dostarcza mały cios, ale nie wpływa na wyniki pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    stupendi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Das Produkt und die verarbeitung ist sehr gut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Bardzo dobra i szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Rozmiar 12 cali. To jest to, czego potrzebowałem, będzie bardziej przydatne niż STD. 7" kwadrat Dokładne kąty i ładne czerwone anodyzowane wykończenie ułatwia czytanie. Pakowanie było przepełnione pianką, za duży plastikowy worek owinięty metrami taśmy. Ale było bezpiecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Wzięłam go na czerwono, żeby lepiej było widać w miejscu pracy. Kąty 90°, solidne i precyzyjne. Szkoda, że używa systemu imperialnego, nawet jeśli był opisany za pomocą metryki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    I bought 3 different items and I've been pleasantly surprised by the quality. Excellent value for money and speedy delivery as well. I would definitely recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Ιt came in perfect condition sooner than expected !!!! Very good job in making delivery time much shorter than in the past. Congratulations Bangood!!! Useful item looking eager to try it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 765
    • Ft3 875
    • Ft8 150
    • Ft3 524
    • Ft23 980
    • Ft5 640
    • Ft5 286
    • Ft15 515
    • Ft6 104
    • Ft4 577
    • Ft6 715
    • Ft6 715
    • Ft3 051
    • Ft4 602
    • Ft3 875
    • Ft15 161
    • Ft32 802
    • Ft2 818