Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(210)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(210)
    • 5 Star(197)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 02/10/2020

    Bardzo dobre opakowanie i materiał. Stal wygląda bardzo dobrze i błyszcząco. Łamigłówki też są bardzo dobre. Jedyne co jest takie, że wyglądają na większe na zdjęciach, ale nic w tym złego.

    Komentarze
  • 08/02/2021

    Bardzo dobry i super kreatywny produkt Gorąco polecam Przybyli w ciągu 12 dni

    Komentarze
  • 16/01/2021

    Zgodnie z oczekiwaniami. Szybka dostawa: 2 tygodnie

    Komentarze
  • 11/10/2017

    Já conhecia um quebra cabeça agora esse kit é muito legal. Amei. Testando o QI meu e de meus amigos diversão e passa tempo sem necessidade de wifi. kkkk. Não vem com explicações.

    Komentarze
  • 26/03/2017

    Chegaram rápido, estão em ótima qualidade, mas como na imagem alguns vem soltos. Então o primeiro que tem contato perde a graça de resolver o enigma. Não tem um manual explicativo como último recurso ou até mesmo pra prender já que alguns vem soltos.

    Komentarze
  • 13/05/2019

    Hice mi pedido el 17 de abril, llegó el 13 de mayo con el envío gratis. Llega en su paquete, eso me pareció bien, para proteger los acertijos. Son siete tal y como se muestran en la imagen. Si se ensucian puedes lavarlos con agua o alcohol. Quedé satisfecho con el producto.

    Komentarze
  • 22/10/2017

    Excelente compra! Excelente produto!! Excelente Loja e entrega!!....

    Komentarze
  • 20/07/2016

    I bought earlier two brain teaser, but I have to order more games! I would like bestow for my relatives with these! It is very good pastime! Good price! Thanks for Banggood!

    Komentarze
  • 02/02/2016

    Super gift. Simple puzzles. All I had deciphered a few minutes :-)

    Komentarze
  • 09/12/2019

    Быстрая доставка во Владимир, качество отличное, честные 5 звёзд

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,299
    • Ft2,587
    • Ft2,012
    • Ft2,012
    • Ft6,041
    • Ft9,494
    • Ft4,161
    • Ft7,192
    • Ft2,875
    • Ft2,012
    • Ft2,299
    • Ft2,938
    • Ft5,442
    • Ft4,602
    • Ft3,842
    • Ft37,985
    • Ft3,048
    • Ft2,012