Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
  • 2018-08-20 17:33:51

    I received in record time,product is very good, it works very well, It was beautiful in my car., only problem was the back camera, manual is very confuse.

    Komentarze (1)
  • Raphael
    BR
    2018-11-07 07:38:40

    TESTADO E APROVADO, FUNCIONA PERFEITAMENTE EU RECOMENDO

    Komentarze (4)
  • 2017-12-08 13:57:56

    Świetny produkt. Posiada wszystko co jest potrzebne. router 3G GPS szybko łapie Działa wyśmienicie Yanosik, mapy Googla, AutoMapa itd. :] Można instalować swoje aplikacje [jednak trzeba pamiętać, ze urządzenie posiada tylko 1GB RAM i okolo 12GB na pliki] Zestaw glośnomówiący DVR [karta microSD max 32GB] + ślad trasy + podgląd aktualnego widoku z kamerek na wyświetlaczu i w aplikacji odtwarzacz plików multimedialnych [z dysku i karty]

    Komentarze
  • achaapu
    IN
    2018-12-15 10:55:50

    Very good product for this price. many functions are there in this system, but the OS is not upgradable. please provide the upgrade for the OS. The voice search function is not working in this system. Google maps is upgradable. Overall worth for the money.

    Komentarze
  • 2018-07-14 10:25:52

    amigos retrovisor a bateria estar problemas .vcs poderiam me ajudar e mandar outra

    Komentarze (1)
  • 2018-09-04 02:27:30

    Good working

    Komentarze
  • 2017-11-22 06:09:22

    Bom dia, acabei de receber a minha encomenda e já a montei, estou satisfeito com o equipamento, superou as minhas expectativas. Muito obrigado

    Komentarze
  • 2017-11-19 01:37:37

    Ok. It"s all super

    Komentarze
  • Pawson
    PL
    2017-11-13 03:40:13

    Nice product, the quality of the recordings is not the best at night, but still recommend the product.

    Komentarze
  • geopitt
    GR
    2018-11-14 23:56:49

    Product works fine , not usefull as a navigation device though .

    Komentarze (1)
Show:

    Go to page

    Go

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10,056
    • Ft6,089
    • Ft9,833
    • Ft12,710
    • Ft15,721
    • Ft7,749
    • Ft14,717
    • Ft7,450
    • Ft5,586
    • Ft10,228
    • Ft27,791
    • Ft15,654
    • Ft7,618
    • Ft10,034
    • Ft27,564
    • Ft19,637
    • Ft15,610
    • Ft6,051