Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(152)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    Pakiet przybył w 3 dni robocze z CZ! Wielkie dzięki!! Jeszcze nie spróbowałem z malinami, ale Win10 od razu to rozpoznaje! Wyświetlacz jest zasilany przez kabel usb używany do dotykowego sterownika. Na win10 z domyślnym sterownikiem / ustawieniami działa jak czar!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Niesamowity monitor LCD. Warto wydać pieniądze. Należy podłączyć zarówno kabel HDMI, jak i USB do oświetlenia wstecznego. Zalecane.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Świetnie działa z ośmioscreenem na mojej drukarce 3D. 4/5 gwiazdek, ponieważ mogli wysłać na ekran dodatkowe informacje o tym, gdzie znaleźć sterowniki do ekranu. Kierowcy: https://github.com/goodtft/LCD-show

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Jestem bardzo zadowolony z tego produktu, wyświetlacz działa naprawdę dobrze i ogólnie super łatwy w użyciu. Upewnij się, że masz włączony ekran dotykowy na pc ( Nie wiem, czy wyświetlacz działa na Apple ) Rama wokół wyświetlacza, którą zrobiłem z drewna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    رااائعه

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Ładny wyświetlacz. Działa wtykanie i odtwarzanie: podłączyć kabel HDMI i kabel USB do komputera, aby go uruchomić. Rozdzielczość rodzima wynosi 1024 x 600 pikseli. Czy automatyczne skalowanie do wyświetlania 1920 x 1080 pikseli. Świetny produkt :-) Przesyłka w ciągu tygodnia z Czech do Belgii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Paczkę dostałem już po tygodniu. Bardzo fajny monitorek, idealny do serwisu aby nie biegać z monitorem. Kabel hdmi bardzo słabej jakości w zestawie ale to nie problem z wymianą. W zestawie monitor, srubki do płyty, kabel hdmi oraz kabel micro usb. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    I received it yesterday, as described I got all the parts and it works well

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Niezła wystawa. Brak ramy montażowej utrudnia projektowanie diy....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Dostarczone w 5 dni, wygląda ładnie i działa tak jak powinno. Jeszcze nie przetestowałem dotyku. Idealny 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 652
    • Ft20 652
    • Ft7 832
    • Ft36 676
    • Ft48 429
    • Ft7 474
    • Ft9 968
    • Ft3 200
    • Ft4 625
    • Ft53 415
    • Ft23 143
    • Ft22 789
    • Ft24 817
    • Ft8 544
    • Ft8 898
    • Ft8 898
    • Ft38 692
    • Ft3 200