Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/06/2021

    Jakość materiału jest dobra. System operacyjny działa powoli. Ekran ma dobrą jakość i czułość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Arrived very fast, 3 days, and works like expected. The split screen doesnt work well with all apps. But if you want Nav plus Radio, perfectly fine. At the end, for the price its a great upgrade for my 20 year old minivan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2020

    Przyjechał pan wcześniej, dziękuję pt.banggood. Zgodnie z opisem, Android 10 Po kilku dniach testowania system jest stabilny, a po zainstalowaniu w samochodzie najbardziej mi się podobały różne opcje czasu rozruchu podczas włączania Ignition (szybki start radia) i pozostaje w pamięci 48h po wyłączeniu samochodu i wyjęciu kluczyka. Polecam.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Wysoka Jakość, bez lagów, łatwa instalacja, ale nie otrzymałam żadnego sprzętu montażowego, świetne za cenę i wygląd/pasuje dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Dobry produkt, przy okazji, wyświetlacz jest prostokątny, to jest to, co chciałem pierwotnie. 7 cali, 2G 32G, uczciwy 10-ty Android. Wewnątrz dobrej budowy, bez smarków, plus ładny bonus - jest dodatkowe wolne miejsce na kartę SD. Karta 32 GB działa w porządku. Tylny radiator grzeje się znośnie, ale dla reasekuracji planuję zamontować na zewnątrz obudowy z zawiasami z płaskim wentylatorem. Monitor będzie montowany oddzielnie po dostarczeniu śliwek przedłużających. Polecam to.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Odbiór stacji FM nie jest dobry, a przyciski kierownicy nie działają tak, jak powinny czasami wymagać dwóch lub trzech starań, aby odnieść sukces

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Świetna jednostka, piękna i działa jak podano. Łatwy montaż, ale uwaga, że urządzenie rozwija duże ciepło, udało mi się zainstalować na starym radiostacji, ale jest poza stołówką samochodu i czuję ciepło z tyłu jednostki. Poza tym, jedynym problemem jest to, że za każdym razem, gdy odłączam zapłon na dłużej niż jeden dzień, jednostka traci wszystkie prefenisje i trzeba ponownie zdefiniować stacje radiowe. Ale nadal próbuję to rozwiązać... Polecam szczególnie, jeśli kupione z dużą zniżką cenową, jak miałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Doskonała przerosła najwyższe oczekiwania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Πολυ ωραια οθονη αξιζει με χιλια...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Bez wystrój Toyota Landcruiser fj mam nadzieję, że wystrój będzie 10,1 cala

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 893
    • Ft28 667
    • Ft40 470
    • Ft109 272
    • Ft75 422
    • Ft41 206
    • Ft167 558
    • Ft40 470
    • Ft53 346
    • Ft23 252
    • Ft30 260
    • Ft28 667
    • Ft43 002
    • Ft50 966
    • Ft28 667
    • Ft143 348
    • Ft42 677
    • Ft147 907