Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/09/2021

    S.A. Witam w kwietniu 2021 roku kupiłem jeden za 565 TL Sprzedaję Jestem dealerem tak jestem 30tl ubezpieczeniem celnym więc było to 600 za sztukę To nie mniej niż 700 miesięcznie Ale czas kampanii wynosi 650, w tym ładunek plus ubezpieczenie, co jest trochę drogie, więc myślę, że pandemia jest tym, czym jest.) Więc teraz mam zwrot podatku teraz we wrześniu, bez podatku, i zadzwonić e-mailem. Ładunek przybywa bez płacenia podatków i płacenia ekstradycji, powiedziałbym, że łuki mogą być tymczasowe, ale nie przegap okazji. Znajduje się w pobliżu Forum, Mersin. Dzięki banggood eywAllah:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    buen producto completo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    Banggood is the BEST! I had a lot of orders from the Banggood.com, so I can judge the reliability and the Banggood's customer service. Excellent++++ I never disappointed them! They really care about customers. They provide many shipping method for reliable and fast shipping. If you have a problem with a product (it happens rarely) they try to find the best solution for you. I just recommend the Banggood.com to everyone! The best Webshop.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2019

    Buy the one that cames with rear camera. This one does not include rear camera. It Just Support it and it cost more.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2019

    works great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2020

    W stanie pobrać n instalować aplikacje...wielki gracz w cenie..łatwy w instalacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Dostawa trwała ponad 3 miesiące. Jednak, jeśli chodzi o przedmiot, bardzo cienki montaż, zapewnia wystarczająco dużo miejsca na okablowanie za urządzeniem. Jeszcze nie jest dopasowany, ale wygląda na bardzo dobrą jakość. Rozsądna cena też.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    se ve bien.. aún no la instalo pero viene todo lo indicado por el vendedor... el paquete venia en una bolsa con algo de deterioro pero no afecto el equipo una vez que lo instale veremos si realmente no le afecto eso...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Wielka korzyść kosztowa, wszystko działa perfekcyjnie i super szybka dostawa, trwało 30 dni z rzędu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft75 125
    • Ft54 470
    • Ft80 746
    • Ft64 019
    • Ft62 173
    • Ft144 191
    • Ft48 062
    • Ft109 914
    • Ft38 320
    • Ft75 865
    • Ft168 544
    • Ft54 400
    • Ft67 287
    • Ft28 836
    • Ft32 040
    • Ft30 438
    • Ft44 857
    • Ft2 810