Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2020

    W ciągu 6 dni, opakowanie jest bez zarzutu, wszystkie składniki są tam, pierwsze doświadczenie jest bardzo dobre.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Dzień dobry, właśnie ustawiłem radio i sprawdziłem, że niebieskie światło z panelu guzikowego nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Towary przybyły do Izraela w ciągu trzech tygodni i nie były pomarszczone, i to przed czasem. Dziękuję sprzedawcy, dobra robota, szybko się udało. Sprzedawca polecam

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2020

    Bardzo dobry produkt, dobrej jakości materiały reagują szybko i wszystko działa!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Dzień dobry, proszę o wsparcie, ponieważ mój artykuł zawodzi ekran dotykowy i pozwala mi wykonywać funkcje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Dobrze wyglądasz. Stereo musi je tylko zainstalować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2020

    Ręczny wyrzut i zwrot ekranu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Dobry produkt, bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Om first glance, it looks ok. Unfortunately, ONLY the screen lights up. I know, nowhere is mentioned otherwise, but still, the buttons should be with light, so you can see the in the dark at least. Also the bezel is very thick, and that makes the touch on the edge of the screen like the BACK button, very hard to press. As of the functions, i am still evaluating it. Time will tell..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 060
    • Ft94 087
    • Ft75 483
    • Ft43 362
    • Ft45 075
    • Ft14 245
    • Ft27 875
    • Ft27 875
    • Ft20 032
    • Ft8 050
    • Ft3 404
    • Ft30 353
    • Ft18 241
    • Ft40 265
    • Ft46 460
    • Ft17 526
    • Ft6 192
    • Ft35 773