Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2020

    W ciągu 6 dni, opakowanie jest bez zarzutu, wszystkie składniki są tam, pierwsze doświadczenie jest bardzo dobre.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Towary przybyły do Izraela w ciągu trzech tygodni i nie były pomarszczone, i to przed czasem. Dziękuję sprzedawcy, dobra robota, szybko się udało. Sprzedawca polecam

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2020

    Bardzo dobry produkt, dobrej jakości materiały reagują szybko i wszystko działa!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Dzień dobry, proszę o wsparcie, ponieważ mój artykuł zawodzi ekran dotykowy i pozwala mi wykonywać funkcje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Dobrze wyglądasz. Stereo musi je tylko zainstalować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2020

    Ręczny wyrzut i zwrot ekranu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Dzień dobry, właśnie ustawiłem radio i sprawdziłem, że niebieskie światło z panelu guzikowego nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Dobry produkt, bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Om first glance, it looks ok. Unfortunately, ONLY the screen lights up. I know, nowhere is mentioned otherwise, but still, the buttons should be with light, so you can see the in the dark at least. Also the bezel is very thick, and that makes the touch on the edge of the screen like the BACK button, very hard to press. As of the functions, i am still evaluating it. Time will tell..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 417
    • Ft12 758
    • Ft11 666
    • Ft18 229
    • Ft21 876
    • Ft5 102
    • Ft89 343
    • Ft53 668
    • Ft20 417
    • Ft21 876
    • Ft12 395
    • Ft15 312
    • Ft10 570
    • Ft14 084
    • Ft39 013
    • Ft14 520
    • Ft12 625
    • Ft53 598