Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(193)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(193)
    • 5 Star(183)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu produkt jest bardzo dobry ponad moje oczekiwania świetna jakość przybyła przed praso w świetnym stanie dobrze zapakowany bardzo obg będzie z powrotem kupując

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Radio prispel nepoškodovan in zelo hitro. Potrebno je bilo v avtomobilu nekaj prilagoditev, saj ga ni možno vstaviti v 1 DIN ležišče (je kar nekaj mm večji. Deluje odlično, natanko tako, kot je opisano v specifikacijah.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Przyjechał dzisiaj i transport był szybki... Wygląda świetnie. Nie mogę się doczekać instalacji.. Oto zdjęcia tego, co przyszło w paczce:

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Dobra jakość dla pieniędzy ok funkcje (bmw e87 połączyć tylko żółty kabel, czerwony należy pobrać z cygar zapalnych)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Ładne urządzenie, trafia do zwykłego gniazdka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Idealnie i nadal przybył przed czasem! Zrobiłem już test na ławkę, a w przyszłym tygodniu zainstaluję go w samochodzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Produkty w dobrym stanie =PUNC= dostawa w czasie i formie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Dobry aparat, jestem zadowolony ze wszystkiego, w osobistym pepelac podszedł całkiem dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Nie ma sprawy. Tylko upewnij się, że masz rację

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Doskonałe... bardzo dokładne przy odbiorze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft54 437
    • Ft43 148
    • Ft80 889
    • Ft24 892
    • Ft29 207
    • Ft15 266
    • Ft26 551
    • Ft39 829
    • Ft56 352
    • Ft23 000
    • Ft29 871
    • Ft5 364
    • Ft15 598
    • Ft29 871
    • Ft51 446
    • Ft38 169
    • Ft29 871
    • Ft8 046