Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1447)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1447)
    • 5 Star(1377)
    • 4 Star(64)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/07/2021

    Testowałem, że działają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Przybywam przed czasem, dobrze zmasakrowane ay, że brakowało im małych otworów, aby spróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Ładne narzędzia zawsze kupują

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Appena arrivato, con un'attesa di 15 giorni circa (considerando le festività pasquali appena trascorse e il periodo di emergenza pandemica da covid-19 che stiamo subendo, mi sembra un tempo di attesa più che ragionevole se non rapido) ho avuto solo il tempo di aprire il pacchettino e di visionare il contenuto. Si presenta in una piccola bustina trasparente che a sua volta contiene due bustine separate, una contenente il giramaschi e l'altra i maschi stessi. I materiali sembrano ottimi, pur contenuto nelle dimensioni trovo sia molto robusto il giramaschi e ad occhio ben filettati i cinque maschi che vanno dalla misura M3 alla M8 così come da descrizione. L'unico appunto che mi sentirei di fare è che i pezzi non essendo contenuti in una qualche custodia, sacchetto in tela o altro, perderli è un attimo. Proverò il tutto nei prossimi giorni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Przybyli w dobrze zapieczętowanej kopercie. Kawałki są nietknięte i wykonałem stukanie M8 w plastiku. Nić była dobra.. Jego śruba pasuje idealnie i ciągle się zaciska.. Polecam ten artykuł do pracy rzemieślniczej. byłoby przymierzyć metale, ale w tej chwili uważam artykuł za dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2020

    Zestaw - znaczniki, materiał HSS M3/M4/M5/M6/M8 5 szt.; uchwyt na znaczniki bez zapadki 1 szt. - dostawa w ciągu 36 dni, wszystko nienaruszone. Wygląda na bardzo ładną bramę, Powery. Jedynym minusem jest żelazny pasek (ręka bramy), z którym można obracać bramkę, ma nacięcie tylko z jednej strony, można go wyciągnąć, ale także zgubić. Tung-tunga jest częścią podstawy, a zakres zaciśniętych ogonów jest bardzo wąski od 3 mm do 8 mm. Niestety, przegapiłem ten moment. Przeczytaj dokładnie opis. Miernik M3 przeciął nitkę w pięciu otworach stalowych, głębokość otworu 15 mm. Rzeźba okazała się świetna. Miernik jest w idealnym stanie, dobrze, ręcznie, powoli, z smarowaniem. Sprawdzę inne metki. Dodam do recenzji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2019

    Came in a ziplock bag. And bag was damaged during transit. Build quality seems OK. Gets the job done but don't expect it to be a workhorse for daily use

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    Hallo Tja wat moet ik van deze tap set zeggen. Het is stevig en ziet er voor het oog ook goed uit. En voor dit geld zitten er ook nog 5 tappen bij namelijk M3 - M8. Zeker een aanrader voor diegene die met aluminium of staal cq kunstof bezig is.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2019

    Buon prodotto, arrivato in tempi rapidi. Presenta 5 punte, M3, M4, M5, M6 e M8. Immediato da utilizzare, unica pecca il blocco superiore per avvitare si sfila facilmente, ma è solo questione di pratica nell'utilizzo. Le filettature sembrano ben fatte e abbstanza resistenti.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.78
    • US$16.99
    • US$5.76
    • US$9.39
    • US$37.16
    • US$10.88
    • US$50.81
    • US$15.49
    • US$27.16
    • US$8.07
    • US$10.88
    • US$20.99
    • US$29.99
    • US$29.89
    • US$11.54
    • US$27.74
    • US$29.99
    • US$29.99