Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/07/2021

    Produkt dostarczany w idealnym stanie i przed terminem. Zakup dokonany w dniu 19.06 i dostawa w dniu 16.07. Wydaje się, że wykonuje swoją pracę i pozostaje sprawdzić, czy rzeczywiście spełnia w praktyce. Polecam zakup produktu!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2019

    Produto ok. A unidade de 35mm veio com um dos dentes já quebrados. Em anexo fotos do problema.Pedi o reenvio, ou o reembolso dessa unidade. Vamos ver se a banggood irá prestar um bom atendimento quanto a este problema.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2019

    Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood. Recomendo a todos na banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Very fast delivery. I got it in 2 week. Very good value for money. Massive pieces. I'm happy with it. I strongly recommend. Nagyon gyors szállítás. 2 hét alatt kaptam meg. Nagyon jó ár-érték arányú. Masszív darabok. Elégedett vagyok vele

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Naručeni alati su dostavljeni uredno , vidljivo na fotografijama. Alati su odlični za hobiste. Lp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Grąžtų rinkinys didelio diametro kiaurymėms metale gręžti. Geras kainos kokybės santykis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • george
    CY
    04/06/2020

    Thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • george
    CY
    12/03/2020

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.31
    • US$16.54
    • US$18.39
    • US$7.42
    • US$34.64
    • US$6.74
    • US$20.09
    • US$7.89
    • US$12.69
    • US$27.99
    • US$18.47
    • US$10.99
    • US$8.07
    • US$20.99
    • US$16.99
    • US$22.99
    • US$27.71
    • US$69.99