Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/12/2021

    It has finally arrived as it was out of stock, the team was so helpful to resolve the issue. I haven’t tried it yet but it looks well made, solid piece of a bit and I just hope it will last.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Buena calidad por el precio que tiene. En cuanto la use un poco más veré realmente la calidad que tiene.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Sweeeet!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Wydaje się być w porządku. Mogę powiedzieć więcej po jej użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Musiałem dopasować dwie nogi krzesła, a to oznaczało routing zarówno za pomocą ziarna, jak i przeciw nim. Ten bit (półcalowe tłuściochy, jednocalowe) wykonał bezbłędnie, dając mi nie rozdarcie i czyste wykończenie. Nie pozwól, aby stosunkowo niski koszt cię zmylił, to jest przedmiot z najwyższej półki. Zamówię teraz inny bit kompresyjny z 40-milimetrowym ostrzem i jego łożyskiem na końcu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Wyjątkowy produkt wysokiej jakości! Jednostka została wysłana wewnątrz plastikowej tulei, aby chronić sam bit routera. Następnie cały pakiet został zapakowany w plastikową torbę do wysyłki. W ogóle nie używano wyściółki. Dotarłem bezpiecznie. Paczka została otrzymana 21 dni po złożeniu zamówienia z Chin do Kanady. Nie miałbym skrupułów zamawiając ten najwyższej klasy produkt teraz, gdy go widziałem! Zaoszczędziłem około 200 USD, zamawiając ten kawałek od producentów z Ameryki Północnej! Użyłem tego fragmentu w projekcie, nad którym pracuję w sklepie i wypadł bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Widziałem też to w teście Dennisa w „Haku na drewnie". Jeszcze nie próbowałem, ale będę pracował z nim w ten weekend. Nie sądzę, że to mnie zaskoczy, bo widziałem, co to potrafi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Nice product will use it and write the review. Seems to be a good producgt. Got it in Time and Bangood Service is very good. Thankyou Banggood.. for your prompt service

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Byłem bardzo zszokowany jakością tego routera, ale. Jest o wiele cięższy, niż myślałem, że będzie za pieniądze. Polecam ten kawałek specjalnie dla domowego majstra, takiego jak ja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Bity znalazły się tylko w kopercie, więc plastikowa skrzynka, w której znajdowały się poszczególne bity, była pęknięta, ale wydawało się, że kawałki przetrwały bez żadnych uszkodzeń. Pudełeczko byłoby mile widziane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$38.39
    • US$17.49
    • US$99.99
    • US$20.99
    • US$17.04
    • US$19.54
    • US$19.54
    • US$8.86
    • US$21.20
    • US$18.47