Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2021

    Na Ukrainie za 2 tygodnie. Produkt pasuje do opisu. Każdy nożyk w wannie. Sprzedawca i doradztwo sklepowe. Śledzony do końca, do pokwitowania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    I bought two sets of these router bits as it's always good to have spares. They cut very well for the price paid.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Otrzymałem tylko jeden kawałek, a nie 7 sztuk jako obraz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Moje produkty nie nadają się do użytku, ponieważ są zbyt grube dla 6mm patrona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Zrozumiałem, spróbujmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Bardzo ładne rzeczy. Szybka dostawa. Dobra paczka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Kupiłem produkt opisany poniżej, zawierający 7 sztuk, ale wysłano mi tylko jedną sztukę. Czekaj na pozostałe 6 sztuk Dwustronna prosta frezarka do frezowania z prętem 6 mm do narzędzi wiertniczych z węglika wolframu Rodzaj: b. (ang.). Kupiłem produkt pięknie zawierający 7 sztuk, ale czułem tylko jedną część. Czekam na pozostałe 6 kawałków 6mm Pojedynczy podwójny flet prosty frez do cięcia bitów z węglika wolframu Router Bit Rodzaj: B (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Nie otrzymałam jeszcze materiału i potwierdziłam dostawę przez pomyłkę. Na 28 06 21. Nie było nawet czasu, żeby to spakować. Kupiony 23 06 21 Czekam Luiz Smitheira lferreira1942@hotmail.com

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Produkty mają wielką atrakcyjność, która jest ceną, ale to nie wszystko. Esmere i jakość jest tym, co je charakteryzuje i sprawia, że są przyjemne. Dziękuję, JFRR.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Bardzo dobra i szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 043
    • Ft4 778
    • Ft6 250
    • Ft3 835
    • Ft8 091
    • Ft6 986
    • Ft5 514
    • Ft4 412
    • Ft6 049
    • Ft6 250
    • Ft2 571
    • Ft9 563
    • Ft4 412
    • Ft2 940
    • Ft11 035
    • Ft5 368
    • Ft15 925
    • Ft4 043