Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2022

    1/4 inch bit at 1/3 of the price of whiteside comparable. While not quite whiteside quality these are pretty good as long as you take shallower cuts then you will be hard pressed to tell the difference. Overall I'd say give them a shot, at this price point what do you have to lose?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Jest to 1/4" bit węglika trzpienia z łożyskami na górze. Dostarczany jest w plastikowej obudowie. Łożysko obraca się wyraźnie na trzpieniu. Górne łożysko jest zamontowane na stałe, co nie jest idealne w przypadku uszkodzenia łożyska. Inskrypcja na trzpieniu mówi Yonico i numer części. Kupiłem wcześniej Yonico bity od innego dostawcy nie na Banggood i są one dość ładne. Oba flety nie mają wad i mają ostre krawędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Wydaje się, że to dobra jakość. Zdecydowanie warto wypróbować jego około 1/4 ceny porównywalnej bit przy zakupach lokalnych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    To coś jest super ostre. Posiadam profesjonalny sklep z szafkami i kupię ich więcej, działają świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    well packaged and appears to be very good have not had chance to use in anger yet but have no doubt it will work as advertised

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Buena calidad por el precio que tiene. En cuanto la use un poco más veré realmente la calidad que tiene.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Dopiero co otrzymałem, więc nie można sprawdzić jakości / wydajności, ale dobrze zapakowane i wygląda na bardzo dobrze wykonane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • PaDo
    CZ
    05/05/2022

    Wyglada bardzo ladnie! Nie mogę się doczekać, aby go użyć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    ZA+++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Bardzo solidny, dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$34.49
    • US$62.36
    • US$41.39
    • US$13.85
    • US$49.44
    • US$20.99
    • US$19.54
    • US$17.24
    • US$35.99