Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(295)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(295)
    • 5 Star(283)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    Ładna paczka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Praca zgodnie z oczekiwaniami. Wspornik jest w jakiś sposób słaby i nie powstrzymuje zbyt dużego obciążenia pełnych butelek. Rozluźnia się bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Nice product! Arrived safely in the Philippines. No damage.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Działa tylko dla określonego rodzaju butelek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Doskonały produkt do pielęgnacji wewnętrznych roślin. Użyłem tego produktu z plastikowymi butelkami (głównie sokiem), aby pomóc mojej matce dbać o jej rośliny. Z małą butelką wody uszczelnienie jest dość szczelne. Jednak do innych butelek muszę umieścić trochę kleju, więc uszczelnić urządzenie do podlewania, nie jest tak źle. Wiercę dno lub wycinam dno, aby łatwo napełnić butelkę od góry. Ogólnie, podoba mi się pomysł, mojej mamie też się podoba produkt, zaufaj mi, jeśli twoja matka aprobuje rzeczy, które kupujesz od Banggood, to dobra wiadomość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2019

    Permet de partir en vacances l'esprit lire car les plantes resteront arrosés. La cale permet de maintenir la bouteille debout sans abîmer les fleurs. Prendre un grand nombre afin d'en faire profiter toutes ses plantes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2019

    For that price i did not expect this high of a quality. The plastic is robust and should easily handle any possible wear and tear from moving it around and replanting it when needed. with its bracket is used it will sit very stable in any material i tried no matter the size of the bottle. The flow rate was very easy to adjust and seems to be stable over time so far. Great product overall.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    work good, especially for someone like me who forgets to water the plants. plus it makes a good gifts.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    Seem to be good quality, nice package and instructions are always helpful. Shipping time is too slow,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 687
    • Ft5 041
    • Ft11 094
    • Ft5 487
    • Ft3 054
    • Ft8 404
    • Ft13 448
    • Ft2 748
    • Ft2 351
    • Ft4 705
    • Ft3 023
    • Ft5 041
    • Ft2 687
    • Ft2 687
    • Ft3 023
    • Ft4 705
    • Ft3 054
    • Ft4 583