Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(926)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(926)
    • 5 Star(902)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Przesyłka zajęła trochę czasu. Łącznie 40 dni do otrzymania. (z tych 40 dni 10 dni przypadało na odprawę w lokalnej sieci pocztowej na Cyprze). Ale produkt w oryginalnym opakowaniu iFlight. W dobrym stanie. Zamówione z innymi częściami wielowirnikowymi. Wrócę, by kupić więcej. Bangood jest idealnym miejscem na zakupy dla dronów i części dronów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Dobrze i bezpiecznie spakowane. Wysokiej jakości komponenty i bardzo schludne wykonanie. Śmigi latają bardzo dobrze i są również solidne. Wyraźne zalecenie zakupu tego produktu. 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Bardzo dobre i świetnej jakości śmigła, skorzystać, jak są na promocji, śmigła na 5 cali jak Nasgul of Iflght będę używać w moim Diatone roma F5 i w moim Papillo 5 cali więcej w Porto4ever Philip YouTube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    15 day delivery. Good packaging. Prices change here on Bangood but probably the lowest price in the market for such a popular item. Arrived in great condition, intact.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Excellente hélices, je les utilise sur des moteurs 2750 kV Xing de mes nazgul elles volent parfaitement sont précise coupleuse et solide.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Super szybka dostawa do Niemiec. Na zestaw 2 x CW i 3 x CCW Nadaje się do iFlight Nazgul5 lub podobnych modeli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Idealnie, „e" złowione w żółtym i czerwonym. Są idealne... W 100% polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Great replacement propellers for iFlight and other drones. Very good quality plastic, stiff and bendy when applied an easy ugh force so they can always be bent back after damaging it. I'm happy with this product and can highly recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Takie same jak te, które przyszły z moim V2 Nazgul5. Świetne rekwizyty, z tego co wiem. Spokojne loty, dopóki ich nie naginasz, co mi się przydarzyło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft69 679
    • Ft69 679
    • Ft5 042
    • Ft5 824
    • Ft6 350
    • Ft10 922
    • Ft40 987
    • Ft4 096
    • Ft5 824
    • Ft29 320
    • Ft22 384
    • Ft5 073
    • Ft10 402
    • Ft3 494
    • Ft4 411
    • Ft1 085
    • Ft1 337
    • Ft11 811