Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1615)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1615)
    • 5 Star(1531)
    • 4 Star(75)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2020

    Wszystko działa w 100% zgodnie z oczekiwaniami, testowałem i wszystkich. Świetny produkt i cena bardzo dużo na rachunku. Lepsze to niż kupowanie tutaj za jakieś bzdury o wartości, o które proszą. 13 dni do przybycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Zamówiłam 4 zestawy, ładnie zapakowałam 24 serwetki w plastikowej kopercie. Dobra cena vs wydajność...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Działają zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Dostarczone ok, jeszcze nie testowane, ale wygląda ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Standardowa wielkość mikroserwa. Idealne do sytuacji, gdy duży moment obrotowy nie jest potrzebny, jak obracająca się kierownica lub poruszająca się głowa na figurze kierującej pełzaczem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Otrzymane w dobrym stanie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    2 Flights with those Servos and no Problems so far. The Servo moves linear, and precise. Nothing to complain.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Ottimo prodotto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bardzo zadowolony z mojego zamówienia. Wszyscy przybyli w dobrym stanie i w odpowiednim czasie. Nie czekałam długo. Nie mogę się doczekać, aby ich wkrótce użyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Doskonała i aconomiczna służąca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,416
    • Ft7,801
    • Ft11,962
    • Ft2,148
    • Ft4,099
    • Ft5,125
    • Ft6,834
    • Ft14,697
    • Ft8,388
    • Ft2,390
    • Ft6,492
    • Ft3,757
    • Ft8,202
    • Ft9,227
    • Ft5,809
    • Ft7,176
    • Ft4,441
    • Ft2,732