Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(708)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(708)
    • 5 Star(685)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Idealnie. Sześć jednostek. Metalowe zewnętrzne biegi. Standardowy rozmiar Bardzo długi przewód Bardzo dobra jakość montażu. ( Brak okryć lub odkształceń na plastiku lub zamknięciu pokrywy). Kabel jest regulowany u podstawy, dzięki czemu nie ulega deformacji ani nie niszczy pozycji swojego montażu. Indywidualnie pakowane z pudełkiem, bardzo eleganckie, wysokiej klasy. Bardzo kompetentna jakość cenowa. Mam nadzieję, że działają dobrze i długo. Dziękuję, bardzo polecany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Przyleciał kurierem do Moskwy za 3 tygodnie. Pakiet целлофановый z kartonowymi pudełkami w środku. 6 kawałków. Jakość wygląda dobrze, dopóki nie sprawdził

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Otrzymałem służbę dobrze zapakowane, ostrożnie sprzedający, zaskoczył mnie, że każdy jest w małym pudełku, osobno nawet w jednej paczce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Świetny metalowy sprzęt, miał odrzutowiec z 9 gramami nylonowych serwotek. Wymieniłem je po zawaleniu się podwozia. Używaj ich teraz w moich parkjetach, a także w 38-calowym korflucie PC-21. Nie miałem jeszcze jednej porażki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Otrzymałem towar z ugniatanymi pudłami służących, nie przetestowałem jeszcze służących. Ale wygląda dobrze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Podobają mi się te serwo! Nie najlepsze tam, ale zdecydowanie najlepsze metalowe serwo w tej cenie! Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Przybył tak szybko. Ale kolor nie jest czysty czarny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2020

    Mam 6 serwerów do sterowania 3 kamerami IP opartymi na ESP32

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Racerstar MG90S 9gr. Doskonałe serwo, pod względem ceny/jakości. Komentarze. Servo składa się z połączenia narzędzi metalowych i pvc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    Przybyli dziś za tydzień, wszyscy pracują bez gry w głowie. Dla pieniędzy wydają się być dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,088
    • Ft5,766
    • Ft3,051
    • Ft3,391
    • Ft6,784
    • Ft7,463
    • Ft16,966
    • Ft5,427
    • Ft54,297
    • Ft23,753
    • Ft15,947
    • Ft10,178
    • Ft19,681
    • Ft10,857
    • Ft5,088
    • Ft4,409
    • Ft18,662
    • Ft27,455