Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    one of the best ceiling lights on the market for your home. Very good lighting for the night and for the day. good quality and light weight, very useful features of dimmer switch, very good lighting cold and warm, RGB colour,app control and remote control, Bluetooth speaker music and useful application.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Element zgodnie z opisem, bardzo jasne światło, chłodne otwarcie z pilotem, kupi więcej 🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Światła jasno i doskonale! Dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Ładne i jasne światło, idealne dla litofanów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Przesyłka zgodnie z opisem. Nie było baterii. Przetestowałem produkt i działa, jest zimne światło. Jakość plastiku jest średnia. Mam nadzieję, że system mocowania przetrwa z czasem. Nie instalował produktów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Dzięki...szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Dobra, działają, tylko próbowałam, nie umieściłam ich jeszcze w moim miejscu, mam nadzieję, że mają dobrą autonomię, albo nie warto niszczyć tyle baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Myślałem, że będą trochę większe, ale są idealne do tego, czego chcę. Potrzebują 3 baterii na światło i 2 na pilota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Dobra jakość/cena. Bardzo dobre światło, z mocą i jasnością. Łatwy do umieszczenia. Szybkie wysyłkowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 453
    • Ft5 089
    • Ft4 771
    • Ft4 736
    • Ft4 453
    • Ft1 588
    • Ft3 673
    • Ft3 781
    • Ft7 317
    • Ft25 679