Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(97)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(97)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/08/2021

    Świetne opony. Miękkie i pasuje idealnie do C24.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Super szybka dostawa!!!, zgodnie z zamówieniem, pasuje również do innych samochodów RC !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Duży ślad, idealny do piasku, miękki i wystarczająco przyczepny do wspinaczki skalnej. Muszę zrobić lifting ciała i może łopatkę, żeby nie ocierać się o ciało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Świetny zamiennik dla opon C-14. Ładny uniesienie, szersza postawa i wystarczająco miękka, by ją złapać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Niesamowita aktualizacja dla każdej serii C WPL!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Dobre opony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Produkt wygląda dobrze, dotarł w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Zamówiłem je jako zamiennik opon MN99, są nieco kwadratowe w profilu i mniej kompresują pod obciążeniem, a jednocześnie dają większą pozycję MN99. Bardzo polecam. Spryskał je też srebrem Tamiya Mica. Przylega i bardzo dobrze schnie na tym plastiku. Poniżej porównanie z oponą MN99 i oponami WPL C44 KM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Super wszystkie około 5 lub 5.5 mililitrowe opony, które pasują do JJRC, Fayee, MN Model 90, 99, WPL i Każdaine EAT01. Dość miękkie i trochę szersze niż zapasy opon MN90, więc bardziej stabilne. Obręcze mogą być pomalowane i są większe niż standardowe WPL RTR lub zestaw Opony. Umieściłem je na moich MN99s i WPL B24. Kupię więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Kötelező darabok ezek a kerekek az MN90,99,99S modellcsaládra. Sokkal jobb terepjárás, és stabilitás az előny velük. A felniket még kell fúrni, a gumikat pedig cianoakriláttal rögzíteni rájuk!👍 Köszönöm!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$8.99
    • US$16.99
    • US$20.78
    • US$7.59
    • US$15.00
    • US$59.99
    • US$73.99
    • US$58.83
    • US$9.99
    • US$15.00
    • US$17.99
    • US$35.99
    • US$13.99
    • US$8.99
    • US$11.99
    • US$7.99
    • US$24.24