Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2018

    Good little precise and quiet servos. Good packaging, and accessories, maybe little too thin wires.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2017

    These servos are ak much light that first i was unabpe to feel that there was a servo inside the box. Tge product was nicely packedand works perfectly

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2018

    Emax are very good products. My very favorite servos. I have them on many planes and have never had a glitch. These servos are very small, light and powerful. Can't beat BG's prices on 6 packs and free shipping to boot!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2018

    Top schneller Versand sehr billig im Vergleich zu deutschen marktpreisen! Danke bin sehr zufrieden

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2017

    The package has arrived completely. Good quality. Packaging is intact.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Mam wiele z tych Emax 2,5g Servos i są bardzo dobre. Używałem ich w moich ostatnich (2) Micro Plans, jak również niedawnych Konwersjach. Używałem ich również w naszym najnowszym samolocie GFS, że jesteśmy prawie gotowi do lotów testowych ;-) Do zobaczenia w powietrzu! Kontrola naziemna RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Małe Servos, kupiłem je kilka razy. Bardzo szybka wysyłka do Niemiec, około tygodnia. Cena też nie jest zła. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Świetna pozycja w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Tego potrzebowałem na moich Spoilerach. Samolot OZE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 446
    • Ft2 917
    • Ft3 647
    • Ft6 567
    • Ft6 567
    • Ft2 550
    • Ft2 187
    • Ft2 550
    • Ft21 487
    • Ft3 280
    • Ft4 010
    • Ft4 737
    • Ft4 797
    • Ft4 377
    • Ft2 064
    • Ft5 369
    • Ft3 031
    • Ft2 187