Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/04/2018

    przełączniki szyb -bdb wykonanie od lusterek - plastik zamiast chromu włącznik świateł nie działa zatrzask kabla pasuje do passat b6 2.0 tdi 2005r. Paczka szła 13.03.- 03.03.20018

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2017

    excelent product, just as described.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2019

    excelente producto muy buena calidad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2019

    Everythings is great! Very fast shipping and good quality. Everthings in package I have recevied and everythings is as in item description. Switches are very good quality!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2018

    an excellent product. very satisfied

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2019

    arrivé dans les temps sans être cassé. reste plus qu’à essayé 👍🏾

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2018

    great product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2019

    Average build quality. Red light on buttons matches the car's red, while the yellow light (auto on headlight and window block button ) are morebof orange rather than yellow.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2018

    In my case the problem was delivery because it was untracked (2 weeks later than the estimated date). Quality of the products seems to be ok but isn't like OEM products. The package is sepecifc for China. However I think I made the right decision because of the rate quality/price.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2018

    Je n'y croyais pas trop, et je ne pensais surtout pas recevoir aussi rapidement et avec une telle qualité non seulement de produit mais aussi de colis. Le Bon Coin peut trembler !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$78.53
    • US$47.34
    • US$26.55
    • US$56.99
    • US$54.99
    • US$16.16
    • US$48.99
    • US$41.57
    • US$54.27
    • US$28.86
    • US$25.40
    • US$26.55
    • US$12.69
    • US$16.16
    • US$8.99
    • US$11.03
    • US$119.99