Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2022

    latarka świeci na razie ładuję ją polecam ten przedmiocie bo bardzo lekko i bardzo ostre światło trzeba uważać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Not just a torch, but a power bank, a bluetooth speaker and a hook and magnetic attachment for just about any angle. I have not yet checked the bluetooth speaker as there was no instructions and over ten bluetooth items on my phone screen. The light comes well boxed with a protective insert and the torch talks when you press the bluetooth button. With so many devices having bluetooth these days I look forward to trying this feature in the future. I bought this so I would not have to hold the torch while working with both hands free.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Ładny produkt. wygodnie zapewnia światło, gdy pracuję. Nachylenie i podstawa magnetyczna są przydatne do pozycjonowania światła pod kątem prostym. Miły bonus, aby uzyskać czerwone światło, latarka i wbudowany głośnik Bluetooth. I tak, ładowalne baterie. Zadowolona z tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Bardzo ładna i mocna latarka. Głośnik zębowy jest również bardzo przydatny i robi różnicę. Polecane! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Prawdziwe zdjęcie..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    El articulo llegó bien empacado, encendió, el BT funcionó, todos los modos luz encendieron. Veremos cómo funciona en los siguientes días. Lo esperaba mas grande pero alumbra bastante.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    feels good strong light for the price well built i like it the shipping was very fast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Jeśli chcesz więcej niż latarkę, nie daj się oszukać. Pojemność baterii 650-800 mAh. Mój smartfon wystarczył do ładowania od 13% do 27% z pojemnością baterii 5000 mAh. Bluetooth działa, ale jakość dźwięku z głośnika jest gorsza niż jakikolwiek smartfon, jeśli tylko trochę głośniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Perfekcyjna lampa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Otrzymałem produkt, ale okazało się, że światło COB / przełącznik nie działa (światło włączone) zalecam

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.64
    • US$17.31
    • US$6.36
    • US$32.33
    • US$35.99
    • US$20.78
    • US$34.99
    • US$27.99
    • US$29.99
    • US$34.99
    • US$21.84
    • US$13.54
    • US$9.75
    • US$18.47
    • US$11.99
    • US$20.78
    • US$23.10
    • US$53.99