Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2021

    Not just a torch, but a power bank, a bluetooth speaker and a hook and magnetic attachment for just about any angle. I have not yet checked the bluetooth speaker as there was no instructions and over ten bluetooth items on my phone screen. The light comes well boxed with a protective insert and the torch talks when you press the bluetooth button. With so many devices having bluetooth these days I look forward to trying this feature in the future. I bought this so I would not have to hold the torch while working with both hands free.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Ładny produkt. wygodnie zapewnia światło, gdy pracuję. Nachylenie i podstawa magnetyczna są przydatne do pozycjonowania światła pod kątem prostym. Miły bonus, aby uzyskać czerwone światło, latarka i wbudowany głośnik Bluetooth. I tak, ładowalne baterie. Zadowolona z tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Jeśli chcesz więcej niż latarkę, nie daj się oszukać. Pojemność baterii 650-800 mAh. Mój smartfon wystarczył do ładowania od 13% do 27% z pojemnością baterii 5000 mAh. Bluetooth działa, ale jakość dźwięku z głośnika jest gorsza niż jakikolwiek smartfon, jeśli tylko trochę głośniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    latarka świeci na razie ładuję ją polecam ten przedmiocie bo bardzo lekko i bardzo ostre światło trzeba uważać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Bardzo ładna i mocna latarka. Głośnik zębowy jest również bardzo przydatny i robi różnicę. Polecane! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Otrzymałem produkt, ale okazało się, że światło COB / przełącznik nie działa (światło włączone) zalecam

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Prawdziwe zdjęcie..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    feels good strong light for the price well built i like it the shipping was very fast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Perfekcyjna lampa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Mała latarka nie działa

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.69
    • US$24.99
    • US$35.99
    • US$12.59
    • US$11.99
    • US$34.99
    • US$24.99
    • US$40.95
    • US$29.99
    • US$25.40