Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Tiesiog distiliavimo aparatas už gerą kainą. O kam galima panaudoti, tai žino tas kas jį perka :) Kokybės ir kainos santykis tikrai geras papuolė :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Piękny obiekt. Dzięki, działa świetnie, umowa między jakością i ceną. Kupię większy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Dobre i złe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Bardzo dobrze, ale czy poradzi sobie z upałem?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Zamówienie przybyło w krótkim czasie, mniej niż 15 dni poprzez dostawę do domu bez opłat. Pozytywne urządzenia: - Łatwy w instalacji i użyciu. - Jego otoczenie jest małe i skraca małe miejsca. - Typ metalu jest lekki i pochłaniający ciepło, cecha, która pomaga szybko nagrzać, aby szybko i w sposób ciągły proces parowania. - Szelki nie mają ciepła, gdy chcesz przenieść lub zmienić urządzenie. Wady urządzenia: - Termometr (zegarka) nie jest bardzo dokładny i jest przestawiany przez wodę podczas mycia lub kropli wody na niego spadają. - Długość zwijanej miedzi jest zbyt mała i wymaga ciągłej, bardzo zimnej wody, aby cały proces destylacji nie wyparował, zwłaszcza bardzo lekkich materiałów, takich jak alkohol. - Nie w pełni przymocowując wewnętrzny bałagan do zewnętrznego paznokcia, możesz go samodzielnie przymocować, ponieważ płyn lub fumigowany materiał wychodzi przez gwoździe, gdy znajdziesz otwór bliżej miedzianego okładu. - Możesz potrzebować zamieszania lub owinąć zewnętrzny rok folią hydrauliczną, więc miedzia wiążą zasady bez miotły. Ważna uwaga: - Urządzenie ma pojemność sześciu litrów, co jest prawdą po potwierdzeniu, ale pojemność ta jest pełną pojemnością urządzenia i nie jest przeznaczona do użytku. Każda destylacja musi stanowić próżnię w wysokości co najmniej jednej czwartej ilości. Urządzenie to zaleca się destylować płyn nie większy niż cztery litry, a najlepiej trzy i pół litra. Ponieważ proces wrzenia zwiększa intensywność cieczy i wychodzi z miedzi zamiast na parze, trzeba ponownie otworzyć pokrywę i zmniejszyć ciecz. - Urządzenie jest bardzo niezawodne w porównaniu do dużych, długoszyjskich urządzeń z technologią zdalnej kondensacji. Krótkowzroczność miedzi utrudnia odparowanie lekkich materiałów, takich jak alkohol, można destylować cztery litry, aby wydobyć jeden litr, ale gdy miedź jest mało, można skorzystać najwyżej z kufla. Oceniłem towar na trzy gwiazdki bez patrzenia na negatywy, ponieważ wszystko jest jasne poza termometrem z wodą (zegarkiem). Należy unikać tego uszkodzenia, ponieważ urządzenie jest narażone na mycie i wylewanie wody na niego i napełnione miedzianym chłodzikiem, A ten drugi jest jedynym, który ma z tym coś wspólnego. Poza tym jest niedokładny. Wrócę, gdy będziesz mówił o informacjach po kilku zastosowaniach. Dziękuję całej stronie internetowej (Banggood) za uwagę i warto zrobić zakupy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2019

    Всем добрый день! По скорости доставки довольно быстро, только вот нет там 8 литров. Залил две трёх литровые банки воды сразу под завязку итого залить исходного продукта можно будет не более 4 литров. А так качество нормальное

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Mam to w Arabii Saudyjskiej, ale najważniejsze, po zapłacie zamówienia, masz ducha wsparcia, porozmawiaj z nimi i zmień opis towarów

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2020

    Wygląda dobrze, zobaczymy po pierwszej próbie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    recebi o Destilador. Estou satisfeito.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Zawór śluzy jest zepsuty owinięty folią bąbelkową. Wygląda na to, że był zepsuty przed opakowaniem. Reszta produktu w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 204
    • Ft151 522
    • Ft61 574
    • Ft7 208
    • Ft5 552
    • Ft4 916
    • Ft6 224
    • Ft27 709
    • Ft7 568
    • Ft31 590
    • Ft5 297
    • Ft2 268
    • Ft56 785
    • Ft3 782
    • Ft22 121
    • Ft20 439
    • Ft24 602
    • Ft24 251