Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(147)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(147)
    • 5 Star(136)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2021

    Dziękujemy za szybką wysyłkę. To mój pierwszy projekt tubki, uwielbiam to. Tuby wzmacniacze potrzebują bardzo czystego zasilania, w przeciwnym razie będzie nucić. Miałem ten sam problem. Tak więc, zdemontowałem płytę i przeprojektowałem w taki sposób, że ogrzewanie i zasilanie grzejników można podłączyć indywidualnie. Grzejnik może przyjmować zarówno AC, jak i DC 3v 500m amp każdej rury LUB 12v w serii dla dwóch rurek). Zdjął wszystkie elementy do podnoszenia napięcia (tranzystory i powiązane filtry). Zastąpiły również elementy rezystorami audio i nakrętkami typu Jantzen (wejście i wyjście). Cewka grzejnika jest zasilana zasilaczem 12vDC Zasilanie jest dostarczane z dwóch akumulatorów 12v połączonych szeregowo (wytwarza 24v). Połączenia naziemne są przestawiane w celu zmniejszenia szumów. Teraz to działa jak urok. Może odczuć znaczną poprawę wydajności Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    it came fast in good condition with all parts in anti-static bag

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Całkiem fajny przedwzmacniacz w niewygórowanej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2018

    Nice little valve preamp. Easy to construct, works at first attempt. After a few mods for more gain and converted into a 4 channel stereo mixer (very easy), I am very satisfied with the results. Finally I achieved the warm an calid sound of electronic tubes into my HIFI sound system!! 100% satisfaction, highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2018

    Aqui está um Kit muito bem pensado e de construção acessível. Faz falta um guia para ajudar na hora de se montar este Kit, mas o grau de dificuldade também não é nada de impeditivo. Com a caixa fica um conjunto muito atraente, e com uma qualidade sonora .... razoável. Fiquei satisfeito!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2019

    Prodotto che funziona bene, fascia bassa economica ma che si distingue comunque. Attenzione la cover di plastica non viene fornita, bisogna comprarla a parte!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2018

    Like the blue leds that lit the tubes, looks really good. No documentation supplied but PCB has all information for placement on the silkscreen which is sufficient to place the components correctly. Although a little bit of electronics knowledge is beneficial, at least to know the color codes of the resistors and that some components(diodes, electrolyts, transistors) have to be placed with the correct polarity. The sound is good, nearly no distortion.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2020

    Bardzo łatwy w montażu, poprawny sprzedawca

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2019

    conforme pedido numero 59029192 (6j1 preamplificador tubo estereo ca12v diy kit) observa-se que na lista de componentes consta o box ou case com os parafusos mas (NAO VEIO O BOX OU) ( case) ou caixa de acrilico para o amplificador 6j1 estereo) sendo que consta na lista...... e nos comentarios de outros compradores esta nas fotos dos mesmos com a caixa box mostrando que contem a caixa... observa-se que eu ja comprei varios produtos do BANGOOD e nunca tive problemas nenhum em faltar nada e nem produto que veio com defeito ....espero resposta ,,,,e aguardo grata FATIMA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2018

    montajı yapıldı denedim çok güzel çalişıyor

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 445
    • Ft1 739
    • Ft5 364
    • Ft6 898
    • Ft4 976
    • Ft5 971
    • Ft6 131
    • Ft1 656
    • Ft4 179
    • Ft9 580
    • Ft8 431
    • Ft8 501
    • Ft3 133
    • Ft8 295
    • Ft14 934
    • Ft1 391
    • Ft1 988
    • Ft1 324