Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/06/2021

    Właśnie otrzymałem, produkt dotarł dobrze i przed planowaną godziną, jestem gotowy do złożenia i przetestowania. Mam nadzieję, że jest tak dobre jak w reklamie YouTube. Jak tylko go przetestuję, dam ci więcej informacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    W porządku, dostałem go dzisiaj za jego pieniądze. To jest dobre, to jest dobre. Ale łańcuch nie zatrzymuje się, gdy puścisz spust

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Brzmi świetnie, ale i tak będę jeździć i testować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Ok dla pieniędzy, ale nigdzie w pobliżu 88v, jak reklamowano. Maksymalnie 24wolty zgodnie z moim woltometrem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Dostałem go jako prezent, wygląda dobrze, i mam nadzieję, że już dość cięł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Pokwitowanie produktu i zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Szkoda, że ma jakieś wady. Szpilka, delikatny plastik i bezużyteczny arkusz instruktażowy w ogóle nie pomagają. Z odrobiną cierpliwości wszystko ustawione i skazy rozwiązane. W przeciwnym razie przybył w zaplanowanym czasie, dobrze zapakowany i wydajność znacznie powyżej oczekiwań, z wystarczającą siłą dla urządzenia, że jest, nie umiera tak łatwo. Krótko mówiąc, nie jestem rozczarowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Myślę, że wydajność w tej cenie jest dobra. Część regulacji napięcia łańcucha jest w tym samym kierunku co łańcuch, a prowadzący zakłóca łańcuch. Instrukcja obsługi nie jest dla tego produktu, a ja nie wiem, jak zamocować górną okładkę. Ma brzydki zapach pekliar do Chin przez jakiś czas po otwarciu, więc najlepiej otworzyć go najpierw na zewnątrz. Myślę, że wydajność w cenie jest dobra. Spodziewaj się być wystarczająco wytrzymały. Część regulacji napięcia łańcucha jest w tym samym kierunku co łańcuch, a śrubokręt zakłóca łańcuch. Instrukcja obsługi nie jest przeznaczona dla tego produktu, a metoda instalacji górnej pokrywy nie jest znana. Ma chiński specyficzny zapach przez jakiś czas po otwarciu, więc dobrze jest najpierw otworzyć go na zewnątrz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Kocham te małe piły. To prezenty dla naszych dorosłych dzieci. Ale problem.. 1 z pił ma martwą baterię..nie chce się nawet naładować..możesz mi podać informacje o wymianie 1 baterii..dziękuję..proszę o pomoc.. Koziorożec..Linda Wagner.E-mail to wner@ Tallships.ca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Miałem problem z baterią, ale można go było rozwiązać bardzo łatwo i z bardzo dobrym traktowaniem z jego strony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.19
    • US$39.99
    • US$7.99
    • US$48.44
    • US$58.89
    • US$8.99
    • US$50.99
    • US$37.14
    • US$57.99
    • US$15.99