Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(84)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-16 03:42:25

    Пришел в Челябинск быстро. Кейс внутри сломан. Емкость аккумуляторов на корпусе не прописана ( цифр нет) придется верить на слово. в работе зверь.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-04 09:10:40

    güçlü makine.kaliteli malzeme. dolu şarjda ne kadar süre çalışıyor test etmedim . alınabilecek bir ürün

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-09 11:02:07

    товар получен.Всё Ок. будем мучить😁но вид очень харошый. В руке лежыт класно

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-11 01:12:07

    منتج ممتاز مقابل السعر لكنه بطيئ في الشحن

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-29 13:01:31

    hello from austria, well fast shipping but 2 bad thing look the picture. the funktion its fine and i hope for any year. best regards Rudi P.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-06 06:49:18

    Practical and beautiful design Thanks

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-28 14:43:17

    Produto muito bom, com ótimo preço

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-15 14:51:02

    non ha la potenza dichiarata ma comunque funziona con discreta potenza più che sufficiente per hobby è comodo da usare e non affatica nell'uso, le batterie in dotazione hanno una buona durata.Forse la leva di variazione della rotazione poteva essere inserita diversamente per evitare di inserirla involontariamente.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-23 12:53:05

    Smaller than in pictures but dose the job. Stated powe fluctuating on the site/app, I ordered it at 520nm and it came labelled 480nm. Don't actually know the power, but if use my maximum hand power with normal star wrench it will not be able to open. My gues is that it has at least the 100nm recommended for my alloy wheels. For rusty old mounts clearly its good after using something more powerful. If working with wood I bet is a good enough tool.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-13 05:09:41

    Полное гавно!!! Только сразу выбросить. Эта хрень ни на что не годна. Я рукой удерживал головку. О каком срывании болтов может идти речь? Не покупайте!!!!!!!

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>