Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(354)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(354)
    • 5 Star(324)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2021

    Nie wiedziałem, że jest na 1., więc mam więcej na zamówienie, ale to naprawdę ładne opony. Są trochę jędrne, ale będą pracować w moim samochodzie. Tylko czas pokaże, jak długo trwają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Produkt dobrej jakości, jednak nie zwróciłem uwagi na reklamę. Wartość była na jednostkę i z tego powodu otrzymałem tylko 1. Dotarł w 20 dni z Chin do São Paulo. Średnica wynosi 65 mm zgodnie z zapowiedzią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    To wszystko przyszło szybko w 11 dni. Byłem już pod drzwiami, 🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    jeg bestilte 4 dæk og jeg fik kun et

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Wydaje się być dobre, ale malarstwo nie jest dobre. Części szczotki do bólu Red Brush były naklejone na farbę. Głębia hexa z tyłu nie jest zbyt duża, głębokość wynosi tylko około 3-4 mm. Jakość gumy i nici, konstrukcja nici i konstrukcja obręczy jest dobra i jak pokazano na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2019

    Produto relação preço/qualidade muito bom, rapidez de entrega muito boa (cerca de 3 semanas), o único ponto negativo é o mau acabamento de pintura como se pode ver nas fotos. Contudo, tendo em conta o material que é, com este preço de custo e com a que destina, recomendo a 98%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2018

    Очень качественные шины упакованы отлично доставка быстрая становятся хорошо!!! всем Советую!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2018

    Queste ruote sono un ottimo acquisto ottime per fare upgrade da ruote base sono adatte a qualsiasi terreno Buon grip e resistenti a urti medi quelle scelte da me sono quelle con tacchettatura a C blu mi trovo molto bene le ho usate per un modello buggy scala 1:18 con un adattatore gli calzano perfettamente

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Dotarł w ciągu 2-3 tygodni w zamian za zapas 144001 kół. Są trochę mniejsze niż akcje.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Dobra guma ładne i miękkie koła wyglądają świetnie (plastikowe, ale wyglądają aluminiowo) pasują idealnie do wltey 1/14 buggy 144001. Opona musi być przyklejona do obręczy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.29
    • US$24.24
    • US$6.99
    • US$13.85
    • US$41.99
    • US$9.99
    • US$8.69
    • US$11.99
    • US$10.99
    • US$4.99
    • US$7.78
    • US$21.93
    • US$38.99
    • US$5.59
    • US$52.99
    • US$38.99
    • US$98.99
    • US$329.00