Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(229)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(229)
    • 5 Star(194)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2021

    Bardzo dobry kondensator. Na zdjęciu są jakieś pomiary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2020

    Niektóre z tych kondensatorów są ładowane! Dwa z sześciu miały napięcie ponad 20 V bezpośrednio z opakowania, więc należy je rozładować przed podłączeniem do każdego typu urządzeń lub obwodów. Kondensatory różnią się znacznie od spektrometru: wszystkie sześć miało kapacytancjalność około 13 mF - jest o 40% niższa niż znamionowa kondensacja (mierzona na 100 Hz). Jak widać na zdjęciach, niektóre szczątki były widoczne na dole, a jeden z nich miał wgniecenie. Ponieważ już czytałem poprzednie recenzje, oczekiwałem 40% niższej pojemności i są całkiem dobre kupno i tak (jeśli porównasz różne kondensatory w ilości energii, którą otrzymujesz za dolara). Oprócz wgniecenia i gruzu, wszystkie działają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2019

    schnell und sehr gute Qualitaet der Ware, leider nicht alle aus der gleichen Produktion zwei Kondensatoren sind leicht zerdrückt aber ich hoffe sie sind noch OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Product corresponds to the description. Quality is good. After first tests, the specified values ​​have been achieved. I am satisfied with this product. Application can be used in filter units for smoothing voltages.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2016

    It is a quality product, everything is fine. Link to overview http://mysku.ru/blog/china-stores/43065.html

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Otrzymałem go w 37 dni. Nie miałem okazji spróbować. Opakowanie jest w porządku. Brak zdeformowanych produktów zero. Nie jestem pewien co do jakości, ale wygląda na dobrą wagę normalny sprzedawca jest niezawodny. Polecam z Turcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    top Lieferung und zu empfehlen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2019

    Buen Producto, Buen Precio y llegó en la fecha indicada, gracias.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Sson 22 mF, ale pomiar daje 13 mF.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.14
    • US$5.99
    • US$5.99
    • US$5.74
    • US$9.99
    • US$6.29
    • US$3.99
    • US$11.54
    • US$6.89
    • US$4.49
    • US$2.99
    • US$5.74
    • US$6.92
    • US$9.99
    • US$2.61
    • US$3.44
    • US$16.09
    • US$247.99