Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Wszystko, czego potrzebujesz, aby zacząć od szycia skóry i skóry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    W przypadku zapłaconej kwoty, jakość jest bardzo dobra. Dostawa odbyła się w ciągu tygodnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Po prostu otrzymałem zamówienie bardziej jędrne niż zostało oszacowane.Pudełko zostało uszkodzone, ale produkty wydają się być ok.Dziękuję bardzo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Jakość jest dobra! Jeszcze nie próbowałam, ale wygląda na trwałe! Szybko tu jesteś!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Zawartość opakowania jest kompletna. Dwa tygodnie ładunku do Turcji. 43 liry, plus zapłata podatku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SaiVIP1
    SE
    16/11/2020

    Dopiero co go podniosłem, inaczej wygląda dobrze. Jeszcze nie przetestowałem narzędzia w myśl, że zadziała 😁 Dopiero co je przywieźli do domu. Wszystko wygląda dobrze. Nie testowałem ich jeszcze. Ale myślę, że wszystko się ułoży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Absolutnie doskonały produkt. Element jest zgodny z opisem. Wszystkie 61 sztuk przybyło starannie spakowanych i nieuszkodzonych. Narzędzia są solidne i wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Dostarczone pod moje drzwi na czas w RPA. Na pewno użyje ich ponownie. Dziękuję, Banggood i Buffalo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2020

    Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Zamówienie otrzymane, paczka w dobrym stanie. Jakość instrumentów jest znakomita. Polecam wszystkim, którzy zaczynają pracować ze skórą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 069
    • Ft7 291
    • Ft2 989
    • Ft3 986
    • Ft35 713
    • Ft3 837
    • Ft16 892
    • Ft22 644
    • Ft16 507
    • Ft5 373
    • Ft9 213
    • Ft2 065
    • Ft2 879
    • Ft4 319
    • Ft2 291
    • Ft4 219
    • Ft6 686
    • Ft3 501