Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2022

    Zdobyłem je zbyt szybko. Jeszcze ich nie próbowałem. Jakość jest dobra w cenie, którą kupiłem za 31 do 32 dolarów. Ochraniacze na palce są dla małych palców. Polecam narzędzia do zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    5 estrela, zgodził się lub ogłosił.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Fast delivery. The item arrived in a week.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    W przypadku zapłaconej kwoty, jakość jest bardzo dobra. Dostawa odbyła się w ciągu tygodnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Wszystko, czego potrzebujesz, aby zacząć od szycia skóry i skóry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SaiVIP1
    SE
    16/11/2020

    Dopiero co go podniosłem, inaczej wygląda dobrze. Jeszcze nie przetestowałem narzędzia w myśl, że zadziała 😁 Dopiero co je przywieźli do domu. Wszystko wygląda dobrze. Nie testowałem ich jeszcze. Ale myślę, że wszystko się ułoży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Po prostu otrzymałem zamówienie bardziej jędrne niż zostało oszacowane.Pudełko zostało uszkodzone, ale produkty wydają się być ok.Dziękuję bardzo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Jakość jest dobra! Jeszcze nie próbowałam, ale wygląda na trwałe! Szybko tu jesteś!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Zawartość opakowania jest kompletna. Dwa tygodnie ładunku do Turcji. 43 liry, plus zapłata podatku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Absolutnie doskonały produkt. Element jest zgodny z opisem. Wszystkie 61 sztuk przybyło starannie spakowanych i nieuszkodzonych. Narzędzia są solidne i wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.69
    • US$13.05
    • US$10.38
    • US$23.09
    • US$17.31
    • US$6.92
    • US$19.31
    • US$8.09
    • US$17.31
    • US$30.02
    • US$6.92
    • US$41.57
    • US$46.19
    • US$13.04
    • US$25.99
    • US$15.07
    • US$20.69
    • US$12.52