Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    Bardzo ładny zestaw klawiszy i wygląda nawet lepiej niż na zdjęciu. Położyłem go na moim RK84 i wygląda świetnie. Tylko, że jest jakieś krwawienie blisko górnej części nasadki. (Zdjęcie jest czerwone od kamery)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    xn8dnsixjxjwjsbxjsbs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    To jest tak miłe, jak cholera tylko zobacz jak ładnie moja klawiatura wygląda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Bardzo dobry jednak trochę połysku, przez który jest niezauważony. Są trochę cięższe, co jest bardzo ładne i sprawia, że klawiatura brzmi lepiej!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Przesyłka była tak długo jak reklamowane, klawisze bardzo ładne i dobre do użycia

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    To świetny produkt; bardziej rozjaśnia moją klawiaturę i jest bardziej nasycona. Polecam to, ale brakuje mi kilku kluczy, ponieważ zdecydowałem się na 61 kluczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Klawiatury są bardzo solidne, mam nadzieję, że farba nie zejdzie i wyglądają absolutnie niesamowicie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Nic do powiedzenia, bardzo dobry, chociaż ma tylko złącze przełącznikowe, wszystko, jeśli klawiatura ma inne złącze to nie będzie działać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Ten zestaw kluczy jest solidny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Klawiatury wyglądają bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$53.99
    • US$58.99
    • US$57.99
    • US$69.99
    • US$24.99
    • US$49.99
    • US$78.99
    • US$65.99
    • US$22.99