Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(642)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(642)
    • 5 Star(577)
    • 4 Star(60)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/07/2021

    Dotarły idealnie dobrze zapakowane, klucze są uporządkowane w ich opakowaniu, nie ma potrzeby ich pomieścić, co sprawia, że bardzo łatwo jest umieścić je na krawędzi. Jakość jest bardzo dobra, podobało mi się. Eye nie wprowadza logo Windows na kluczu, ale wszyscy wiemy, gdzie ono jest. Zalecam 100.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Wygląda, brzmi i czuje się dobrze. Są naprawdę dobre w tej cenie. Na klawiaturze też wygląda czysto. Pasuje też do Gateron Yellow.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Naprawdę dobry, bardzo wytrzymały i idealny rozmiar dla 60% RK61! Fajnie jest pisać na nich i mieć trochę tekstury na powierzchni w porównaniu do ABS Keycaps, które jest mniej śliskie w dotyku, Chętnie kupić ponownie!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Te klawisze są bardzo dobrze wykonane, szczególnie za cenę. Moim zdaniem nie ma żadnych wad w tych klawiszach, ale jeśli mam coś powiedzieć, w tych wszystkich białych klawiszach górna połowa klucza jest jakby przejrzysta, co sprawia, że mój RGB przechodzi. I to jest całkowicie w porządku, tylko czasami trochę irytujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Legenda jest trochę mało rozmazana, a klawisze krwawią trochę światła, gdy światła klawiatury są włączone, ale to jest świetne za cenę wyglądają super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Naprawdę jak zmienia hałas klawiatury na coś bardziej satysfakcjonującego! Przyszedł wcześniej niż się spodziewaliśmy, ale zajęło to 1-2 tygodnie. Naprawdę można zobaczyć światła RGB przechodzące!!! Nie ma to jak moje normalne czarne nakrętki. Poleć to ludziom z budżetem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Przyniosłem to do mojego zestawu GK61x. Działa wystarczająco dobrze na to, czym jest. Odcisk na kluczu wejściowym nie jest najlepszy, a krawędzie niektórych klawiszy są nieco szorstkie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Grube klawisze, które sprawiają, że moje stosunkowo tanie 60% klawiatury brzmią znacznie lepiej. Połącz je z nawilżonymi przełącznikami, aby uzyskać wielki dźwięk. Są również atrakcyjne i są świetnym rozwiązaniem dla 60% desek. Przybył bardzo szybko z magazynu AU.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Bardzo ładne klawisze, klawisz 'K' wszedł ze śladami brudu, ale był w stanie łatwo wyczyścić. Polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 838
    • Ft16 142
    • Ft23 758
    • Ft8 527
    • Ft26 500
    • Ft21 321
    • Ft18 884
    • Ft4 566
    • Ft27 414
    • Ft6 090
    • Ft17 056
    • Ft16 447
    • Ft21 443
    • Ft18 884
    • Ft18 762
    • Ft29 485
    • Ft18 275
    • Ft15 229