Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(666)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(666)
    • 5 Star(599)
    • 4 Star(62)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/07/2021

    Dotarły idealnie dobrze zapakowane, klucze są uporządkowane w ich opakowaniu, nie ma potrzeby ich pomieścić, co sprawia, że bardzo łatwo jest umieścić je na krawędzi. Jakość jest bardzo dobra, podobało mi się. Eye nie wprowadza logo Windows na kluczu, ale wszyscy wiemy, gdzie ono jest. Zalecam 100.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Te klawisze są bardzo dobrze wykonane, szczególnie za cenę. Moim zdaniem nie ma żadnych wad w tych klawiszach, ale jeśli mam coś powiedzieć, w tych wszystkich białych klawiszach górna połowa klucza jest jakby przejrzysta, co sprawia, że mój RGB przechodzi. I to jest całkowicie w porządku, tylko czasami trochę irytujące.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Wygląda, brzmi i czuje się dobrze. Są naprawdę dobre w tej cenie. Na klawiaturze też wygląda czysto. Pasuje też do Gateron Yellow.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Legenda jest trochę mało rozmazana, a klawisze krwawią trochę światła, gdy światła klawiatury są włączone, ale to jest świetne za cenę wyglądają super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Naprawdę jak zmienia hałas klawiatury na coś bardziej satysfakcjonującego! Przyszedł wcześniej niż się spodziewaliśmy, ale zajęło to 1-2 tygodnie. Naprawdę można zobaczyć światła RGB przechodzące!!! Nie ma to jak moje normalne czarne nakrętki. Poleć to ludziom z budżetem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Przyniosłem to do mojego zestawu GK61x. Działa wystarczająco dobrze na to, czym jest. Odcisk na kluczu wejściowym nie jest najlepszy, a krawędzie niektórych klawiszy są nieco szorstkie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Czują się świetnie i brzmią świetnie! Trochę drapie na dotyk / dźwięk, więc polecam smarować przełączniki, aby uzyskać jeszcze lepsze wrażenia. Ich grubość dodaje się do THOCC, a faktura ich materiału jest bardzo przyjemna w dotyku. Mam je dla mojego gamakayk66; Pasują do mnie Snuggly na żółte, ale musiałem zostawić kilka kluczy nieużywanych ze względu na inny układ klawiatury, co było oczekiwane, a nawet końcowy wynik wygląda świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Grube klawisze, które sprawiają, że moje stosunkowo tanie 60% klawiatury brzmią znacznie lepiej. Połącz je z nawilżonymi przełącznikami, aby uzyskać wielki dźwięk. Są również atrakcyjne i są świetnym rozwiązaniem dla 60% desek. Przybył bardzo szybko z magazynu AU.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Klawiatury te dotarły 10 dni po zamówieniu do Wielkiej Brytanii. Te klawisze wyglądają naprawdę ładnie i są bardzo miłe. Klawiatury mogą się bardzo łatwo zabrudzić, choć jest to łatwe do uporządkowania. W 100% polecam każdemu, kto chce urozmaicić klawiaturę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 489
    • Ft23 686
    • Ft8 993
    • Ft25 785
    • Ft19 488
    • Ft18 588
    • Ft4 495
    • Ft26 985
    • Ft7 254
    • Ft4 945
    • Ft19 128
    • Ft16 789
    • Ft18 888
    • Ft19 188
    • Ft24 286
    • Ft26 985
    • Ft15 590
    • Ft14 091